Acolo unde vulturii planeaza si miracolele exista

Poate se datoreaza faptului ca simbolurile zodiei in care m-am nascut sunt vulturul si pasarea Phoenix. Sau poate inainte sa ma imbarc in aceasta calatorie pe Pamant, am semnat un contract prin care m-am angajat sa caut dincolo de ceea ce este la indemana si sa inteleg mai mult decat se poate vedea, chiar daca asta inseamna sa aleg uneori caile mai putin batatorite.

Instinctiv, mi-am urmat intotdeauna cele mai puternice chemari si cele mai arzatoare visuri mai ales atunci cand pareau sa nu aiba nicio logica.

A trebuit totusi sa invat sa ma deschid si sa cred in ele tocmai pentru ca nu erau de fiecare data rationale, asezate, cuminti, ori aliniate la parerile celor din jur. Daca te aprind si te insufletesc in asa masura incat noaptea te tin treaz, iar ziua iti dau energie si te fac sa radiezi zambind, sunt demne de urmat.

Am descoperit de fiecare data ca sensul lor – dincolo de implinirea si fericirea de a le trai ca experiente – a fost sa ma conduca intr-o calatorie binecuvanta, catre o destinatie spirituala dincolo de imaginatia mea.

Cartea mea

Magia se petrece intotdeauna in afara limitelor mintii logice si chiar daca nu traim constant un sir neintrerupt de aventuri si momente pline de glorie, am simtit intotdeauna intuitiv ca datorez sufletului meu sa ii urmez caile oricat de intortocheate si lipsite de indrumari ar fi.

Cred cu adevarat ca putem trai o viata buna si linistita, dar putem de asemenea sa ne ridicam in zbor, acolo unde vulturii planeaza si miracolele au loc. Acele miracole pe care nu toti ochii sunt pregatiti, dornici sau curiosi sa le cunoasca. Sau sa le inteleaga. Iar asta nu inseamna neaparat sa muti muntii din loc, sa fii un rebel sau sa faci cele mai spectaculoase lucruri; este o aventura spirituală care presupune explorarea Sinelui, provocarea propriilor prejudecati, intelegerea limbajului sufletului, conectarea cu mesajele intuitiei, upgradarea constanta a propriei versiuni, puterea de a crede in visurile tale si curajul sa te abandonezi in iubire dincolo de ceea ce crede ratiunea.

Asta inteleg eu prin magie si miracole.

Putem alege sa ne facem viata asa cum simtim, conform propriilor repere vibrationale, valori si aspiratii. In acord cu cea mai inalta si autentica viziune pe care o cream pentru noi insine. Nu este treaba nimanui sa o gandeasca in locul nostru si nici sa o judece dupa standardele personale.

Oamenii care vor sa iti fie alaturi, iti sunt loiali neconditionat.

Cei care nu mai pot sau nu mai doresc, ei bine, sunt liberi sa faca noi alegeri si sa se dea la o parte pentru a nu-i incurca pe aceia care vor altceva si au nevoie sa exploreze inaltimile si totodata profunzimile vietii altfel decat ei.

Cred cu tarie in sensul acelor visuri si idei care ma sperie in aceeasi masura in care imi electrizeaza intregul corp, imi alimenteaza focul, imi dau pofta de viata si motivatie. Cred in zicala toate la timpul lor, cred in a gandi strategic si totodata in a face saltul chiar cand totul pare o nebunie, lipsita de argumente logice. Le folosesc pe toate asa cum simt instinctiv. Dar in final, am senzatia ca ceea ce va conta cel mai mult va fi cat de impacati vom fi cu sufletul nostru, nu cu mintea rationala.  

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment