Atracția Succesului: de la blog la carte

O dorință care conține planul pentru autoîmplinire se simte ca și cum a fost în sufletul tău dintotdeauna. Pe măsură ce trece timpul, devine tot mai clară și mai puternică. Este o chemare pe care trebuie să o urmezi. Un vis care trebuie împlinit.

Asta am simțit și în legătură cu cartea mea. N-am avut niciodată un plan de scriere ori publicare, nici măcar obiectiv notat pe hârtie. O aveam în suflet. Știam că există deja și că la momentul potrivit din viața mea ea se va concretiza.

O astfel de dorință crește în mod natural și totul conlucrează la împlinirea ei.

Fără să știi, faci lucruri care se dovedesc mai târziu punți de legătură spre visul tău. Le faci pentru că simți că sunt potrivite pentru tine, pentru că au sens. Chiar dacă nu au logică întotdeauna și par o nebunie. Le faci.

Este important să știi clar ce vrei în viață, să-ți scrii dorințele și să lucrezi constant la realizarea lor. Există însă și visuri care nu țin de voință, termene limită, efort sau hărți mentale. Acestea se hrănesc din propria energie ca și cum sunt guvernate de o inteligență superioară.

O cale pe care nu poți decât să o urmezi și care ți se dezvăluie treptat. 

Nu ți se arată întotdeauna destinația finală, de aceea trebuie să ai încredere totală în ceea ce simți că trebuie să faci.

Pentru că visurile devin realitate.

Atracția Succesului a fost o astfel de dorință. Tot ce am făcut de-a lungul timpului cu pasiune, perseverență și implicare sufletească totală s-a concretizat într-o carte. Fiecare pas făcut a fost intuitiv și m-a încărcat cu energie pozitivă și iubire. O conversație a sufletului cu mintea, un rezultat al tuturor experiențelor trăite, atât frumoase, cât și dificile, atât raționale, cât și iraționale.

Este o călătorie continuă. Probabil publicarea cărții mă conduce spre următorul vis care așteaptă să fie împlinit și pe care îl voi împărtăși din nou cu tine 🙂

Poți comanda Atracția Succesului online cu o reducere de 10% aici: www.vidia.ro 

 

 

 

 

Creative Commons Licence
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Leave a Comment