Despre puterea subconştientului

Cum obişnuieşte să spună cineva drag mie: “Cam aşa, dacă nu chiar aşa!”

Ce înţelege fiecare de aici? Ce este pregătit. Şi ce vrea. Şi ce poate. Restul este o chestiune de observare în practică.

„Oricare ar fi gândurile tale, convingerile, teoriile asupra lumii sau prejudecăţile pe care le-ai acceptat de-a lungul timpului, ele pătrund treptat în subconştient. Ca urmare, vei trăi diferite experienţe care sunt manifestări ale acestor sugestii. Ce imprimi în interior (în profunzimea subconştientului) vei ajunge să trăieşti în lumea care te înconjoară.

Viaţa omului prezintă două laturi distincte:  faţa văzută şi faţa nevăzută a vieţii, gândul şi manifestarea. Creierul reprezintă organul raţionamentelor, al mentalului conştient şi are rolul de a recepţiona gândurile. Când accepţi o idee forţă, un gând, acesta capătă cu timpul putere şi se manifestă în lumea obiectivă.

Subconştientul nu se angajează în polemici şi face exact ce i se ordonă (imprimă). El acceptă concluziile le care ajungi şi le consideră definitive. Iată de ce subconştientul este comparat cu însăşi cartea vieţii, în care se întipăresc fără încetare gândurile tale de fiecare clipă.

– Joseph Murphy, “Puterea extraordinară a subconştientului tău”

1 Comment

  • Anonymous

    June 04, 06 2015 02:15:34

    Cam asa, daca nu chiar asa!

Leave a Reply