Frecvența de vibrație

Oamenii care îți populează lumea personală rezonează cu frecvența ta de vibrație și împărtășesc un câmp energetic comun. Acesta îți poate accelera creșterea spirituală și te poate ajuta să înțelegi scopul relațiilor din viața ta.

Unii oameni îți stimulează trăsăturile pozitive și te ajută să îți înțelegi lecțiile curente de viață, iar alții îți prezintă direcții noi sau te ajută să îți înțelegi și să îți vindeci rănile emoționale din trecut și obișnuințele senzoriale nesănătoase. Relațiile bazate pe teamă presupun rezolvarea anumitor probleme particulare, dar trebuie să înțelegi că oamenii care nu au vibrații similare cu ale tale nu pot apărea în viața ta.

Relațiile se transformă sau se încheie din cauza schimbărilor în plan energetic produse într-unul dintre cei doi parteneri, al cărui suflet trece printr-o etapă nouă.

Nici tu, nici partenerul tău nu trebuie să fiți supărați din cauza încheierii relației voastre, căci scopul acesteia a fost să susțină creșterea voastră spirituală. Chiar dacă ești singur, tu te afli în relație cu diferite lucruri și realități, căci rezonanțele energetice nu încetează niciodată.

Relațiile au la rândul lor o frecvență de bază care revelează scopul lor profund și mecanica prin care cei doi parteneri urmează să se transforme.

Atunci când dăruiești și primești de pe nivelul frecvenței tale de bază (în cadrul unei relații), ambii parteneri au de câștigat. Relațiile te ajută să experimentezi o identitate lărgită. Dacă dorești să vindeci pe altcineva, tu trebuie să îți vindeci propria rană emoțională pe care o percepi la el. Cu cât devii mai familiarizat cu sensibilitatea conștientă și cu empatia, cu atât mai multe detalii legate de ceilalți ajungi să percepi prin intermediul corpului și intuiției tale.

Tu poți trece de la o relație nesănătoasă bazată pe conflict și pe opoziție la o relație sănătoasă (citește aici articolul “Când doi oameni se inspiră reciproc prin iubire”), bazată pe curgerea naturală a energiei, atât timp cât aplici în mod conștient principiile undelor energetice care oscilează în permanență.

Autor: Penney Peirce – Frecvența

1 Comment

Leave a Comment