Frecvența

“Tot mai mulți oameni încep să experimenteze la ora actuală o energie nouă, care coboară în densitatea conștiinței colective.

Această energie agită spiritul și îl face să își dorească o mai mare libertate de expresie, amplificând astfel vocea inimii. Noua energie planetară îi face pe oameni să se gândească mai mult la suflet și la potențialul acestuia în domeniile de viață.

Pe măsură ce noua frecvență spirituală se întrepătrunde cu lumea fizică – deopotrivă cu planeta și cu corpul nostru – ea ne saturează mintea și emoțiile. Corpul nostru încearcă să se adapteze la această vibrație superioară, care într-o primă instanță ne perturbă nivelul de confort. Noua energie care vibrează pe o frecvență superioară ne activează în egală măsură emoțiile pozitive și negative, făcându-ne să devenim mai conștienți de ele.

Efectele pozitive ale acestei etape apar atunci când omul lasă această energie cu o frecvență înaltă să curgă în mod natural prin el, caz în care experimentează o creștere a vitalității, dar și o amplificare a lucidității, care se manifestă inclusiv prin sentimente precum iubire, generozitate, inspirație, fericire, entuziasm, creativitate, iertare și vindecare.  Omul aspiră să cunoască mai multe, să exploreze misterele vieții și să experimenteze propriul suflet. El începe să înțeleagă că iubirea și gândirea pozitivă pot vindeca și își dorește din ce mai mult  să își purifice corpul (să piardă în greutate, să se detoxifice, să se regenereze, să facă exerciții fizice și să se miște mai grațios)

Pe măsură ce frecvența de vibrație a emoțiilor și a corpului fizic crește, blocajele subconștiente (emoțiile bazate pe teamă) nu mai pot rămâne suprimate. Oamenii trebuie acum să permită energiei să curgă liber prin ei, să rezolve cu răbdare și iubire situațiile care apar, învățând astfel că nu pot evita întotdeauna polaritățile pe care nu le doresc în viața lor, ci trebuie să permită tuturor opțiunilor să facă parte integrantă din ea. ”
Fragmente extrase din cartea Frecvența, Penney Peirce

Leave a Reply