Karma iubirii

“Aproape tot ce facem în viață facem înțelegând că s-ar putea să meargă sau s-ar putea să nu meargă. Chiar și când luăm o aspirină pentru o durere de cap – înghițim pastila; așteptăm să-și facă efectul și sperăm c-o să aibă efect; apoi, poate să aibă sau poate să nu aibă efect. Din păcate, ne-am obișnuit cu toții ca lucrurile să funcționeze doar uneori: nimănui nu i-ar trece prin cap să ducă tubul gol de aspirine înapoi la farmacie și să ceară să i se returneze jumătate din bani, pentru că jumătate din pastile n-au avut efect când a avut o durere de cap. Ne-am obișnuit cu eșecul; ne așteptăm la eșec, cel puțin uneori, și-avem credința că așa stau lucrurile, că-i un dat al vieții – ceva ce nu putem schimba.

Dar karma funcționează de fiecare dată – dacă înțelegi cum s-o folosești.

Și înțelegerea necesită un efort. Această carte nu va da rezultate dacă nu ești deschis la câteva idei noi; dacă nu te gândești la aceste idei și dacă nu le pui în aplicare. Vei învăța, pentru prima dată, de unde vine cu adevărat lumea din jurul tău. Și apoi vei folosi ce-ai învățat pentru a crea relația la care ai visat dintotdeauna.

Avem în minte semințe; semințe karmice.

Sunt îngropate adânc în subconștient, în mintea noastră, și la momentul oportun se deschid, ca o sămânță de copac.

Acum vei învăța totul despre karma iubirii.

Apoi, sfatul meu e să revii la întrebările care au legătură cu viața ta ‒ și vei fi pregătit să pui în aplicare răspunsurile pe care le găseşti în carte. E un sistem nou, un sistem complet nou, din Tibetul străvechi. Dacă înțelegi însă cu adevărat acest sistem, el va funcționa de fiecare dată – tocmai din acest motiv este diferit de tot ce ai încercat până acum.”

Fragmente extrase din cartea KARMA IUBIRII, Michael Roach, disponibilă aici: https://www.vidia.ro/produs/karma-iubirii/

Karma Iubirii, Editura Vidia

Leave a Comment