Schimbă-ți gândurile, schimbă-ți viața!

“Crezurile noastre pot modela, influenţa sau chiar determina gradul nostru de inteligenţă, starea sănătăţii, modul de a interacţiona în relaţiile cu ceilalţi, creativitatea, chiar şi gradul de fericire şi de succes personal.

Şi dacă într-adevăr crezurile sunt o forţă atât de puternică în vieţile noastre, cum putem face să le controlăm şi să nu ne mai lăsăm controlaţi de ele?

Multe dintre crezurile pe care le avem ne-au fost inoculate din copilărie de părinţi, profesori, prin intermediul mediului şi al mijloacelor de comunicare în masă, înainte ca noi să devenim conştienţi de impactul pe care îl au asupra noastră sau înainte de a reuşi să facem noi înşine o alegere.

Este oare posibil să restructurăm, să uităm sau chiar să schimbăm anumite crezuri vechi, limitatoare, şi să ne inoculăm crezuri noi care să ne ajute să ne extindem potenţialul dincolo de tot ce ne putem imagina acum?

Dacă este posibil, cum putem face aceasta?

Programarea neurolingvistică (NLP) ne propune un model eficient şi fascinant al minţii şi al acelui ansamblu de instrumente comportamentale care ne permite să deblocăm unele dintre mecanismele ascunse ale crezurilor şi ale sistemelor noastre de crezuri.

Prin procesele aferente programării neurolingvistice, crezurile, împreună cu componenta lor fizică şi neurolingvistică, pot fi explorate şi influenţate într-un mod pragmatic şi inteligibil.

Cartea Schimbarea sistemului de crezuri este rezultatul propriilor cercetări asupra proceselor care influenţează crezurile. Pentru aceasta, am folosit instrumentele puse la dispoziţie de NLP. Cartea a fost alcătuită în principal pornind de la un manuscris realizat la un seminar despre schimbarea crezurilor. Făcând aceasta, sper să prezint şi să păstrez o parte dintre sentimentele şi viziunea interactivă care provin în urma experienţei reale de viaţă lucrând cu oamenii şi crezurile lor.”

Click aici pentru comandă 

Leave a Comment