Scrisori de la sufletul tău

“Templul este spațiul pe care îl ocupă divinitatea. Trupul tău este și el un templu în care sălăsluiește divinitatea. Așa cum un templu nu e vizitat pentru felul în care arată, niciun om de bună-credință nu va veni la tine pentru trupul tău.

Cei care vin pentru exteriorul strălucitor sunt negustori de vopsele. Lor nu le pasă niciodată de divinitatea dinăuntru. Ei sunt cei care vor da bir cu fugiții imediat ce zidurile încep să se fisureze.

Cei cu inimă curată iubesc divinitatea. Ei vin să te omagieze pe tine cel din interior. Ei vor fi acolo chiar și atunci când zidurile templului tău vor îmbătrâni și se vor nărui.

Nu te ocupa de negustorii de vopsele care vin și se duc. Ai grijă de cei care nu au venit niciodată să facă afaceri cu tine.

Și când te gândești la acest templu al tău, gândește-te la el ca la un instrument al divinității. El este acolo ca să exprime frumusețea din interior și se cuvine să o exprimi cu grație. Așa că ai grijă de el. Nu pentru că el contează, ci pentru că tot ce conține el contează.

Sufletul este motivul pentru care trupul tău este aici. Iar când sufletul se sincronizează cu scopul lui, trupul tău începe să râdă…”

Scrisori de la sufletul tău, autor Victor Noble

Cartea este disponibilă aici

Leave a Comment