Superinteligența: accesarea informațiilor din subconștient

Cum te simți în momentele tale de maximă claritate mentală, când ideile se leagă între ele și totul capătă sens? Ce fel de alegeri faci când ești profund odihnit și în armonie cu viața? Și mai ales , cum crezi că se simte superinteligența, ca stare fizică, psihică și emoțională?

Gândește-te la momentele în care te conectezi plenar cu resursele din interiorul tău și cu oamenii din viața ta. Cât de multă satisfacție și energie pozitivă!

Accesarea programelor mentale subconștiente

Te-ai întrebat vreodată de ce experimentezi doar scurte momente în care ți se pare că funcționezi la capacitate maximă și de ce nu e aceasta starea ta obișnuită? Răspunsul este că deși creierul uman deține resurse extraordinare de concretizare a oricărui obiectiv pe care ni-l propunem, noi lucrăm în mod conștient cu doar 2% din întregul potențial. Vestea bună este că, folosind tehnici precise și rafinate de stimulare mentală, putem accesa o cantitate impresionantă de informații, programe mentale subconștiente și abilități extrasenzoriale.

De la normal la extraordinar, de la creier la supercreier!

Acum imaginează-ți că momentele tale de maximă performanță sunt doar o mică parte din ce poate realiza mintea ta. O picătură într-un ocean. Ești capabil de lucruri dincolo de puterea ta de înțelegere din prezent și cu cele mai performante instrumente îți poți transforma în întregime viața pe toate nivelurile.

Cel mai important lucru pe care îl ai de făcut înainte să pornești în această călătorie de transformare personală este să te deschizi la noi posibilități extraordinare și să fii pregătit să experimentezi potențialul minții tale la o nouă dimensiune.

 

Cartea SUPERINTELIGENȚA a lui Michael Hutchison, apărută la editura Vidia, reprezintă vârful tuturor cercetărilor științifice despre modalitățile de stimulare mentală și accesarea potențialului subconștient.

8 instrumente pentru remodelarea personalității

1. Descoperi informații despre cele mai eficiente, puternice și sigure tehnologii pentru dezvoltarea capacităților mentale;
2. Afli modalități concrete în care pot fi folosite aceste instrumente în vederea autoperfecționării și în scopuri terapeutice (cum ar fi calmarea durerilor, slăbit, renunțarea la fumat, învățarea accelerată a unei limbi străine, tratarea dependenței de droguri sau alcool, combaterea depresiei și a anxietății);
3. Înveți să-ți creezi propriile programe solide de remodelare a gândirii și personalității în cel mai scurt și plăcut mod;
4. Descoperi pași practici pentru accesarea celor mai profunde și pline de resurse stări ale creierului;
5. Îți dezvolți noi tipare mentale cu ajutorul trucurilor de care se folosesc sportivii de performanță, cei mai inteligenți și de succes oameni din domeniul afacerilor, artiștii care se afirmă rapid în întreaga lume, oamenii care înving boli incurabile, terapeuții și psihoterapeuții care obțin cele mai bune rezultate în tratarea pacienților;
6.Îți deblochezi creativitatea și resursele intuitive pentru vindecarea pe toate nivelurile ființei tale și îmbogățirea propriei vieți;
7. Înveți care sunt secretele reprogramării mentale în scopul concretizării celor mai bune rezultate în orice domeniu al vieţii;
8. Identifici factorii-cheie care stau la baza fericirii și împlinirii tale sufletești

Superinteligența: transformări profunde de gândire și comportament 

 

Adevărata valoare a tehnologiilor de reprogramare mentală și reproiectare a întregului destin stă în capacitatea lor de a declanșa schimbări spectaculoase în doar câteva minute de stimulare precisă a creierului. Indiferent de metoda aleasă, cheia transformărilor dorite sunt undele cerebrale potrivite.

Fiecare rezultat obținut (indiferent de domeniu) este creat mai întâi în minte și își are cheia în funcționarea creierului pe o anumită frecvență. Poți face orice îți propui și poți începe chiar acum.

 

Iată doar câteva dintre lucrurile pe care un creier corect stimulat și antrenat le poate face!

– depășirea obstacolelor

– transformarea dificultăților în oportunități de creștere.

– materializarea cu succes a oricărui proiect personal, profesional sau relațional

– dezvoltarea unei atitudini mentale pozitive

– dizolvarea blocajelor subconștiente și deblocarea resurselor-cheie

– creșterea inteligenței emoționale și dobândirea controlului mental

– sporirea concentrării și a capacității de memorare

– identificarea soluțiilor la problemele cu care te confrunți

– accesarea informațiilor din subconștient și folosirea lor pentru vindecarea fricilor și fobiilor

– dinamizarea inteligenței vitale care stă la baza tuturor proceselor de vindecare emoțională, psihică și fizică

– reducerea nivelului de hormoni asociați cu stresul și creșterea rezistenței la oboseală

– superenergizarea întregului organism și funcționarea la cote maxime

Depinde doar de tine să crezi în aceste posibilități infinite și să alegi cele mai puternice instrumente de stimulare a capacităților mentale.

Comandă online cartea Superinteligența cu o reducere de 10% AICI(click)

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment