Top 10 cărți de evoluție personală și spirituală

Oricât de multe lucruri am vrea să învățăm din experiențele personale, trebuie să recunoaștem că asimilarea la modul făcând și văzând este limitată.

Nu le putem trai pe toate pentru ca timpul nostru aici nu ne permite acest lucru.

Mai mult decât atât, la anumite informații avem acces doar pe măsură ce ne maturizăm, pentru că acumularea anilor aduce cu sine înțelegeri pe care pur și simplu nu le putem accesa prin prisma experiențele trăite, de exemplu, în adolescență.

În schimb, o modalitate prin care oricine își poate extinde cunoștințele într-un timp mai scurt, dincolo de experiențele personale, sunt cărțile.

Ideile valoroase devin contagioase.

A citi despre înțelegerile, revelațiile și lecțiile de viață ale altor oameni te ajută să îți îmbogățești universul interior și să descoperi noi și noi lumi.

Fiecare dintre noi venim cu o misiune si o amprenta energetica unica.

Asta înseamnă că darurile noastre sunt diferite de ale celorlalți cu care interacționăm și că îi putem atinge pe cei din jur într-un mod autentic. Prin cărți ne putem conecta cu mințile altor oameni, aflând lucruri noi din perspectiva experiențelor trăite de ei. În articolul de astăzi îmi propun să aduc către tine câteva dintre cărțile care au făcut o diferență la începutul călătoriei mele de dezvoltare personală și maturizare spirituală. Le poți accesa direct din likurile incluse mai jos:

Dincolo de gândirea pozitivă, Robert Anthony (detalii aici)

Învățăturile lui G.I. Gurdjieff, Claude G. Thompson (detalii aici)

Întoarcerea la iubire, Marianne Williamson (detalii aici)

Karma și reîncarnarea, Hiroshi Motoyama (detalii aici)

Cum imposibilul devine posibil, Robert Anthony (detalii aici)

Energia spiralei, Gilbert Jausas (detalii aici)

Inima mintii, Steve Andreas (detalii aici)

Omul devine ceea ce gândește, James Allen (detalii aici)

Poți să-ți vindeci viața, Louise Hay (detalii aici)

Calea intuitivă, Sonia Choquette (detalii aici)

Sper ca aceste resurse să îți aducă și ție cel puțin la fel de multe înțelegeri noi și o claritate mai mare asupra propriilor tale chemări.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment