Top 10 cărți de dezvoltare personală

Oricât de multe lucruri am vrea să învățăm din experiențele personale, trebuie să recunoaștem că asimilarea la modul făcând și văzând este limitată.

Nu le putem trai pe toate pentru ca timpul nostru aici nu ne permite acest lucru.

Mai mult decât atât, la anumite informații avem acces doar pe măsură ce ne maturizăm, pentru că acumularea anilor aduce cu sine înțelegeri pe care pur și simplu nu le putem accesa prin prisma experiențele trăite, de exemplu, în adolescență.

În schimb, o modalitate prin care oricine își poate extinde cunoștințele într-un timp mai scurt, dincolo de experiențele personale, sunt cărțile.

Ideile valoroase devin contagioase.

A citi despre înțelegerile, revelațiile și lecțiile de viață ale altor oameni te ajută să îți îmbogățești universul interior și să descoperi noi și noi lumi.

Fiecare dintre noi venim cu o misiune si o amprenta energetica unica.

Asta înseamnă că darurile noastre sunt diferite de ale celorlalți cu care interacționăm și că îi putem atinge pe cei din jur într-un mod autentic. Prin cărți ne putem conecta cu mințile altor oameni, aflând lucruri noi din perspectiva experiențelor trăite de ei. În articolul de astăzi îmi propun să aduc către tine câteva dintre cărțile care au făcut o diferență la începutul călătoriei mele de dezvoltare personală și maturizare spirituală. Le poți accesa direct din likurile incluse mai jos:

Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul, Robin Sharma

Dincolo de gândirea pozitivă, Robert Anthony

Întoarcerea la iubire, Marianne Williamson

Karma și reîncarnarea, Hiroshi Motoyama

Cum imposibilul devine posibil, Robert Anthony

Energia spiralei, Gilbert Jausas

Inima mintii, Steve Andreas

Omul devine ceea ce gândește, James Allen

Poți să-ți vindeci viața, Louise Hay

Legea atracției – învățăturile lui Abraham, Esther Hicks

Sper ca aceste resurse să îți aducă și ție cel puțin la fel de multe înțelegeri noi și o claritate mai mare asupra propriilor tale chemări.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment