Ai grijă de gândurile tale, ele îți creează realitatea

Când lucrezi să produci schimbări pozitive profunde este important să înțelegi că realitatea ta este creată de gândurile pe care vibrezi cel mai puternic. Când accepți faptul că mintea influențează experiențele pe care le trăiești, începi să ai grijă cu adevărat de gândurile și emoțiile tale. Să fii atent atât în interiorul tău, cât și în exteriorul tău.  Să observi legături și sincronizări. Oameni și situații care au intrat în viața ta pentru că reflectă părți din tine. Fie că-ți plac, fie că nu-ți plac.

Este momentul în care începi să cunoști intuitiv și să te întrebi conștient ce vrei cu adevărat de la viață. Ce anume te face profund fericit și cu ce fel de visuri rezonezi.

 

 

În acest loc, înțelegi că ceea ce ești tu se exprimă în viața ta

Și îți asumi responsabilitatea. În acest loc deschizi ochii cu adevărat și vezi că puterea a fost și va rămâne întotdeauna în interiorul tău. De aici încolo, totul se schimbă. Modul în care gândești despre tine și modul în care te raportezi la oamenii din jurul tău. Și la viață.

Devii tot mai loial valorilor tale. Nu mai ești dispus să-ți consumi în mod haotic timpul. Devii selectiv cu ceea ce alegi să faci, cu oamenii din viața ta și chiar cu dorințele tale. Îți clarifici tot mai mult prioritățile și ceea ce se potrivește felului tău de a fi. Ții cont deopotrivă de lucrurile practice, cât și de sufletul tău.

Îți este tot mai limpede că nicio filozofie din lume nu poate fi adevărul tău decât atunci când o tu însuți o experimentezi. Nici ce citești acum nu poate fi adevărul tău decât dacă trăiești deja aceste lucruri. O informație îți poate doar trezi curiozitatea pentru mai mult. Mai departe, trebuie să înțelegi cu mintea, cu sufletul și din propria ta experiență.

 

Ești co-creatorul propriei vieți

Când înțelegi cu adevărat că viața îți răspunde întotdeauna, ba mai mult, că este pregătită să-ți împlinească orice vis pe care-l construiești în interiorul tău, devii atent la ceea ce ai cerut până acum, conștient sau inconștient.

Îți dai seama că ai mult de lucru cu tine însuți ca să te eliberezi de convingerile celorlalți și de crezurile limitatoare. În același timp, începi să simți că trăiești cu adevărat. Să te bucuri de fiecare zi în parte știind că îți poți concretiza visurile, fiind tu însuți. Vei înțelege cu adevărat cine ești și că acest univers are sens datorită ție. Datorită fiecărei dorințe cu care diversifici lumea și datorită curiozității cu care experimentezi ceea ce are de oferit viața.

 

Elevează-ți gândurile pe măsura visurilor tale!

Nu te limita singur. Ai curaj să crezi mai mult despre tine și să acționezi în direcția visurilor tale. Practicând această formă de disciplină, vei înțelege tot mai mult motivul pentru care trebuie să ai grijă de gândurile și emoțiile tale. 

 

 

Este disponibilă cartea Atracția Succesului – Manifestă viața pe care ți-o dorești prin schimbarea vibrației personale. 

Dacă-ți dorești s-o comanzi, o poți face online cu o reducere de 10% accesând linkul: www.vidia.ro  

 

 

 

Licenţa Creative Commons
Ai grijă de gândurile tale, ele îți creează realitatea de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

3 Comments

  • Claudia

    July 05, 07 2017 10:32:37

    Explicatii super

  • LG

    July 12, 07 2016 07:41:08

    Azi e bine,maine va fi foarte bine!

Leave a Comment