Aprecierea: catalizatorul prosperității

Când îți este cel mai greu, atunci să te focalizezi pe motivele de recunoștință din viața ta. Vei vedea astfel cum situația dificilă în care te afli se schimbă treptat în mai bine, până când te vei regăsi total într-o nouă perioadă, plină de oportunități și armonie.

Aprecierea este una dintre cele mai înalte frecvențe care există în Univers și dacă vei continua să practici recunoștința pentru lucrurile bune, tu îți vei eleva nu doar starea de spirit, ci și calitatea energiei din câmpul tău subtil.

În acest mod, vei atrage tot mai multe gânduri, emoții, oameni, circumstanțe și lucruri care îți vor amplifica motivele de bucurie.

Cum poți practica recunoștința

Metoda jurnalului

Creează-ți un nou obicei de a nota zilnic într-un jurnal aspectele generale pentru care te simți binecuvântat (starea ta de sănătate și a celor dragi, serviciile de care dispui, jobul pe care îl ai, etc) sau lucrurile concrete care ți s-au întâmplat de-a lungul zilei și ți-au dat o stare de bine (un compliment primit, revederea unui prieten, o veste bună, o masă copioasă, niște bani neașteptați, etc).

Înainte de somn sau/și de câte ori îți amintești

Aceeași revizuire pe care o faci în scris în agenda ta, o poți face și mental. Cele mai importante momente pentru reprogramarea subconștientului sunt dimineața înainte să deschizi ochii și seara înainte să adormi. Studiile științifice efectuate arată că în aceste scurte etape, creierul se află în starea lui maximă de sugestibilitate și antrenare/modelare.

Program audio de meditatie cu sugestii pozitive

Întâlnesc multe persoane care afirmă că au practicat recunoștința fără rezultate semnificative și mă roagă să le ghidez în proces. Aspectele comune pe care le observ la toți acești oameni sunt superficialitatea și nerăbdarea. Nu e de mirare că nu reușesc să producă transformări masive în viața lor. Ca orice nou obicei, integrarea aprecierii la un nivel profund în ființa noastră necesită angajament și timp.

Poți observa rapid îmbunătățiri atunci când practici recunoștința, însă pentru schimbări mai mari este nevoie de o înțelegere mai complexă, mai multă implicare și mai mult timp.

Oricum ar fi, începe acum să observi motivele de apreciere din viața ta. Fă-o dincolo de așteptările pe care le ai, dincolo de orice rezultat pe care vrei să-l obții. Fă-o în primul rând pentru că îți dă o stare de bine și pe măsură ce va deveni felul tău natural de a fi, vei accesa dimensiuni tot mai înalte ale prosperității, sănătății și iubirii.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment