Atragem oamenii și situațiile care ne corespund vibrațional

Faptul că suntem mai mult decât corpul nostru fizic poate fi discutabil, fiecare om crede în ce crede. Totuși, simpla observație a lumii noastre interioare este dovada că suntem ființe complexe, nu doar chimie și procese fiziologice. Indiferent în ce credem, suntem cu toții supuși acelorași legi universale care acționează în permanență, fie că suntem conștienți de ele, fie că nu.

Tot prin atenție și observație vei înțelege că lumea ta interioară se reflectă constant în afara ta, adică universul tău mental și sufletesc îți construiesc realitatea exterioară. Poți nega această afirmație, îți poți păstra propriile convingeri despre realitatea în care trăiești, în fond, poți alege ceea ce vrei tu să crezi despre tine și lumea înconjurătoare. Totuși, nu întâmplător citești acest articol acum. Ceva din tine vibrează la un anumit nivel cu aceste informații. Ești deschis către o nouă înțelegere sau îți reîntărești ceea ce știi deja în sufletul tău, și anume că ai puterea să-ți construiești viața pe care ți-o dorești prin intermediul gândurilor și a stărilor tale interioare.

Asta înseamnă mai mult decât gândire pozitivă sau o fire optimistă și mai mult și decât a acționa cu perseverență în direcția visurilor tale. Deși toate acestea reprezintă condiții esențiale ale construirii conștiente a propriei vieți, fundamentul alinierii la realitatea pe care ți-o dorești este starea de conștiință sau altfel spus, frecvența de vibrație.

Oamenii și situațiile prin care treci tind să reflecte starea ta de fond, ceea ce crezi tu cu adevărat despre tine și despre realitatea în care trăiești. La această stare de fond au contribuit de-a lungul anilor educația, convingerile inoculate de persoane cu autoritate morală în viața ta, obișnuințele formate în timpul copilăriei și adolescenței, experiențele din trecut care te-au marcat, contextul social în care ai crescut, religia și mulți alți factori. Toate acestea formează un soi de melodie interioară care atrage melodii pe note asemănătoare. Tu dansezi pe melodia din interiorul tău, iar mișcările tale atrag instrumente care vibrează pe aceleași note și în același ritm cu tine.  

Deși convingerile formate de-a lungul anilor influențează ceea ce experimentezi acum, tu poți schimba aceste puncte de atracție.

Îți poți schimba frecvența de vibrație preluând conștient controlul asupra propriilor gânduri, stări interioare și reconstruindu-ți noi crezuri conform experiențelor pe care dorești să le trăiești.

Oamenii și situațiile din viața ta te ajută să înțelegi ce se află în interiorul tău, atât aspectele pozitive, cât și cele care te sabotează. Consideră-le resurse prețioase, pentru că sunt cu adevărat. Deschizând ochii și observând ceea este acum în viața ta, în fiecare domeniu, înțelegi ce crezi tu despre tine. Dacă nu-ți place ce experimentezi și vrei să schimbi direcțiile în care te îndrepți, începe să lucrezi la acele aspecte. Clarifică-ți exact ceea ce-ți dorești, formează-ți noi crezuri, cultivă constant o atitudine pozitivă (chiar și atunci când întâmpini dificultăți) și învață să ai răbdare, indiferent ce. Și încă ceva: reține că una dintre cheile reușitei este repetiția. Citește aceleași informații care te interesează în mod repetat, pentru că de fiecare dată când o faci se creează noi căi neuronale, adică noi convingeri care îți modelează realitatea.

Licenţa Creative Commons
Atragi întotdeauna oamenii și circumstanțele care îți corespund vibrațional de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

1 Comment

  • adelaionela

    May 18, 05 2016 12:24:21

    Corect..interesant..f interesant!

Leave a Comment