Cât timp durează să manifești o intenție?

În ultima vreme, am tot primit mesaje în care am fost întrebată de cât timp este nevoie pentru a materializa o intenție și ce se poate face pentru accelerarea procesului. Am răspuns de fiecare dată la fel: depinde.

Nu există un termen standard, date limită sau perioade minime/maxime în care îți poți manifesta visul. Oricare ar fi el.

Sufletul nu are rațiunile minții conștiente, iar Universul nu cunoaște reperele timpului nostru pe Pământ.

Ai crede că pentru scopurile mai puțin complexe ai nevoie de o cantitate mai mică de timp, spre deosebire de visurile îndrăznețe care necesită mai mult efort, energie și resurse. Experiența și cunoștințele dobândite m-au învățat că durata procesului de manifestare depinde în mare parte de cât de aliniați suntem noi înșine cu scopul propus. Una e să vrei din tot sufletul ceva, alta e să fii și pregătit pentru acel lucru și cu totul altceva să îi creezi cu adevărat spațiu în întreaga ființă și în viața ta.

De-a lungul vieții, hrănim multe dorințe, aspirații, idealuri și visuri. Unele dintre ele atât de intense și profunde încât ai zice că ai fost născut să le experimentezi. Totuși, probabil ai învățat că pe măsură ce treci dintr-o etapă de viață în alta, prioritățile, modul de gândire și intențiile se pot schimba mai mult sau mai puțin, parțial sau total. E natural și firesc să se întâmple așa.

Totul se află în continuă mișcare și transformare.

Din când în când, rămâne peste ani câte un vis, o dorință ascunsă . Ceva aparte. Un dor, o chemare de departe, o viziune a unui loc în care nu ai fost niciodată, o curiozitate. Un vis care trebuie împlinit. Și care se va materializa mai devreme sau mai târziu. Dincolo de planuri, termene sau alte rațiuni. În ritmul propriu.

Pentru celelalte intenții și scopuri pe care ni le propunem, cu care lucrăm conștient și de care avem nevoie să se materializeze într-un timp anume, este valabil același lucru, doar că înainte să le lansăm și să așteptăm ca Universul să se pună în mișcare, trebuie să ne asigurăm că suntem pe deplin alinați cu respectivele intenții și că nicio parte din noi nu se află în conflict sau în contradicție cu ce credem că ne dorim.

Impunerea prin voință nu te va duce prea departe când vine vorba despre materializarea unui scop în care mai sunt implicați și alți oameni sau care îți va influența viitorul într-un mod profund. Nu poți cunoaște toate variabilele, condițiile și consecințele împlinirii unei intenții pe care o lansezi în Univers. De aceea, treaba ta este să te asiguri că respectivul scop este ecologic pentru toți cei implicați, rezonezi 1000% cu ce înseamnă materializarea lui și ești pregătit/ vrei cu adevărat să îl experimentezi. Apoi dă-i drumul. Cu cât te atașezi mai mult de un rezultat, cu atât mai dificil va fi procesul.

Practică renunțarea interioară și abandonarea indiferent de intenția cu care lucrezi. Fă-o într-un mod sincer, autentic. Nu păcălești pe nimeni dacă vrei să pari indiferent sau detașat. E un mod de a înțelege legile Universului și în esență, de a trăi. Așa că va trebui să înveți această artă treptat. Și pe măsură ce o vei dobândi, vei vedea cu câtă grație și armonie vei materializa fiecare vis pe care îl vei avea. Totul pornește din interior. Lucrează acolo, iar lumea ta exterioară se va aranja conform viziunilor și intențiilor tale.

Mai poți citi și: Legea Atracției – Cum recunoști adevăratele oportunități asupra cărora trebuie să acționezi

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment