Cea mai puternică afirmație pentru manifestarea binelui tău cel mai înalt

Există situații în care setarea unor obiective concrete nu funcționează, ba mai mult blochează procesul de manifestare.

Pentru fiecare dintre noi aceste situații diferă, de aceea nu trebuie să-ți spună nimeni unde anume este bine să lucrezi cu scopuri clar definite și unde este necesar să lași lucrurile să se așeze conform tendinței lor naturale.

Prin practică și auto-observare, începi să simți și să știi.

Una dintre cele mai sănătoase și constructive abordări, atunci când evoluția pe care o dorești nu se află în puterea ta de control, este să ceri ca lucrurile să se miște în direcția binelui tău cel mai înalt.

Atât timp cât te agați de un rezultat specific și insiști să se concretizeze, îți auto-induci o stare de confuzie și anxietate.

Dacă te refocalizezi pe ce este cel mai benefic pentru tine (chiar dacă nu ai idee ce anume este cel mai bine) și lași lucrurile să se desfășoare natural, tu permiți Universului să se rearanjeze astfel încât să-ți ofere cel mai bun rezultat posibil.

Când te afli la răscruce de drumuri, treci mai întâi prin procesul interior de care este nevoie ca să îți clarifici valorile și sensul în care dorești să continui. Apoi, având viziunea de ansamblu sau nevoia generală pe care vrei să ți-o împlinești, folosește următoarea afirmație:

Fie ca tot ce este de manifestat să se manifeste în viața mea și tot ce este de dizolvat să se dizolve în mod natural.

În acest fel, începi să vibrezi la unison cu modul în care lucrează Universul ca să concretizeze cea mai potrivită și benefică variantă pentru tine.

Este nevoie de practică și răbdare ca să asociezi această afirmație cu atitudinea interioară corespunzătoare. De cele mai multe ori, atunci când ne dorim un lucru foarte mult este greu să ne disociem și să avem o perspectivă obiectivă. Indiferent de nivelul de practică la care te afli acum, important este să te focalizezi pe cele mai profunde valori personale și să observi cum se aranjează lucrurile pentru tine.

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment