Ceea ce cauți te caută în egală măsură

Se poate să te simți chemat de o experiență sau de un loc. Și se poate să o simți plenar în fiecare celulă. În ciuda multor lucruri care te sperie sau pe care nu le cunoști. Ca atunci când te îndrăgostești. Ca atunci când știi în sufletul tău. Când pur și simplu știi. Fără logică, fără să ai habar de vreo modalitate concretă de a trăi experiența respectivă sau de a fi în locul în care te simți chemat.

Când trăiești o astfel de stare, nu ai de făcut decât să abandonezi orice raționament și să acționezi constant în direcția-magnet.  Să te lași atras cu toată ființa ta de energia locului respectiv. Poate fi un loc fizic (o casă, un oraș, o țară) sau un loc nou în viața ta (o etapă). Nu are importanță. Starea e aceeași. Intensitatea trăirilor și certitudinea pe care o ai în interior sunt aceleași. Vei observa că cele mai multe lucruri pe care le vei face vor fi intuitive. Vei acționa asupra anumitor impulsuri fără să știi de ce o faci sau cum se leagă ele cu ceea ce vrei tu.

Când realitatea de care te simțeai chemat se materializează, privești în urmă și înțelegi sensul tuturor pașilor pe care i-ai făcut. Mai ales al celor pe care la vremea respectivă nu i-ai înțeles nici tu. Trebuie doar să ai încredere. Și răbdare. Lucrurile se așază. Continui și tu să-ți faci partea de treabă, continuă și Universul să-și facă magia.

Fii sigur că te simți cu toată ființa ta atras de acel loc nou pentru că există un rost, o lume care s-a aprins pentru tine, oameni care urmează să intre în viața ta și experiențe care trebuie trăite.  Vă atrageți reciproc cu toată forța. Pentru că vibrezi tot mai mult pe frecvența acelei realități. Pentru că ceea ce cauți te caută în egală măsură.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment