Ceea ce îți aparține rămâne al tău în mod natural

Cele mai importante și frumoase viziuni care se concretizează de-a lungul timpului sunt de fapt procese de creștere și înțelegere. Indiferent cât de diferite sunt unele de altele, toate te învață același lucru: să observi.

Cu fiecare dorință care pare să nu aibă sens pentru tine sau șanse de a se concretiza, înțelegi că sufletul are propriile rațiuni. O nebunie, cu cât pare mai mare și mai complicată, cu atât mai mult potențial are. Potențial de a te ajuta să crești și să te împlinești în cel mai binecuvântat mod posibil.

Un lucru care te atrage fără să înțelegi de ce, continuând să rămână în viața ta sub o formă sau alta, ascunde ceva vaoros pentru tine. Nu trebuie să-l apropii prin strategii, să obosești încercând să-l păstrezi sau să-l excluzi împotriva dorinței tale, pentru că o experiență care are să te învețe ceva rămâne până își împlinește scopul.

Când este timpul potrivit să se exprime, se exprimă. Când este timpul potrivit să se dizolve, se dizolvă.

Când observi aceste procese fără să le impui un anumit traseu și fără să le mai judeci după criterii logice/ convenționale, îți dai seama că sunt situații, oameni și lucruri de care ai ținut sau ții în mod forțat, nenatural. De care te agați. De cele mai multe ori din teama de necunoscut și disconfort psihic. Alteori realizezi că ai ținut de unele lucruri atât de mult timp încât nu te-ai mai vedea fără ele. Este doar o frică, iar fricile nu sunt reale, însă potențialul pe care îl ascund este întotdeauna benefic și necesar.

O relație între doi oameni poate rămâne în mod natural în viața noastră prin ceea ce este ea. Prin faptul că are la bază o legătură autentică și marcantă pentru ambii parteneri. Indiferent de conținutul acelei relații.

O situație de viață necesară pentru evoluția noastră se va exprima sub o formă sau alta tocmai ca să ne învețe anumite lucruri. O astfel de experiență sau un astfel de om are rădăcini profunde în interiorul nostru dinainte să ne apară în cale. Cu cât ești mai deschis și mai conectat cu tine însuți, cu atât mai natural se desfășoară procesul. Uneori poate dura o zi, alteori un an, alteori o viață întreagă.

Numai tu poți simți de ce ai nevoie cu adevărat și la ce trebuie să dai drumul.

Dacă simți că ceva îți aparține, lasă-l liber și ai încredere că indiferent unde te duce viața, acel lucru rămâne al tău și se exprimă sub cele mai potrivite forme în funcție de etapa vieții în care te afli.

Licenţa Creative Commons
Ceea ce îți aparține rămâne al tău în mod natural de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

4 Comments

  • David Luciana

    October 15, 10 2019 08:46:58

    Fantastic..

  • detoatepentrutoti2016

    May 01, 05 2016 10:01:34

    Reblogged this on detoatepentrutoti2016.

Leave a Comment