Cordoane energetice care produc transformări spirituale

Sunt dorințe care rămân și continuă să crească în interiorul tău indiferent ce faci în viață. Dincolo de rațiune, aceste conexiuni au sens. Fac parte din tine. Din ceea ce ești și devii. Sub o formă sau alta, cele mai puternice chemări ies la suprafață întotdeauna.

Când par să contrazică toate celelalte scopuri pe care ți le-ai propus, lucrurile de care te simți atras la nivel energetic pot produce confuzie, frică și blocaje. Totuși, dacă ai curaj să te deschizi și să te lași ghidat de energia lor, transformările care se declanșează sunt dincolo de imaginația ta.

Bogate, autentice, însuflețite de cele mai puternice și benefice vibrații. Frumoase.

N-are rost să fugi. Nici să te opui. Nici să le grăbești împlinirea. 

Când ceva trebuie să se manifeste în planul material, se va manifesta indiferent câtă rațiune investești și indiferent câte planuri logice construiești.

Asta pentru că există întotdeauna două forțe care se atrag. Ceea ce se află în interiorul tău și lucrul de care te simți atras. Și există întotdeauna un motiv. O energie a transformării care trebuie să se concretizeze pentru a te conduce la nivelul următor al evoluției tale spirituale.

Ceea ce poți face este să hrănești cu iubire aceste cordoane energetice.

Să fii recunoscător pentru darul pe care ți-l aduc și să îți continui proiectele. Să știi că Universul găsește întotdeauna cele mai creative și benefice modalități de a exprima ceea ce este pentru tine.

Pentru că trăim într-un Univers guvernat de legi proiectate în așa fel să ne dezvolte potențialul la cel mai înalt nivel posibil.

Sunt principii pe care mintea noastră nu le poate schimba. Tot ce trebuie să facem este să ne aliniem acestor principii. De aceea, două tipuri de energii care se atrag vor produce întotdeauna transformări cu sens, ghidate de o inteligență superioară.

Partea frumoasă este că lucrurile menite să se concretizeze se produc natural. În ritmul lor. La timpul lor. Cu cât ești mai relaxat și mai plin de iubire, cu atât ele se manifestă mai ușor. Trebuie doar să practici constant curajul, deschiderea și încrederea în legile vieții.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Reply