Cordoane energetice care produc transformări spirituale

Există dorințe care rămân și continuă să se amplifice în interiorul tău, indiferent ce altă cale alegi. Chiar și când par lipsite de sens, aceste conexiuni aprinse în sufletul tău au sens. Fac parte din ceea ce ești și devii. Poți încerca să le domolești o perioadă, dar sub o formă sau alta, cele mai puternice chemări ies la suprafață întotdeauna.

Când par să contrazică toate celelalte scopuri pe care ți le-ai propus, lucrurile de care te simți atras la nivel energetic pot produce confuzie, frică și blocaje. Totuși, dacă ai curaj să te deschizi și să te lași ghidat de energia lor, transformările inerente procesului sunt dincolo de tot ce ți-ai fi putut imagina. Bogate, autentice, însuflețite de cele mai puternice și benefice vibrații. Frumoase.

N-are rost să fugi. Nici să te opui. Nici să le grăbești materializarea. 

COMANDĂ CARTEA AICI

       COMANDA CARTEA AICI

Când ceva trebuie să se manifeste în planul fizic, se va concretiza indiferent cât de mult îți folosești voința, puterea de control sau câte motivații logice găsești ca să eviți acea experiență. Sub o formă sau alta va ieși la suprafață, mai devreme sau mai târziu. 

De ce? Pentru că sunt întotdeauna două forțe care se atrag. Ceea ce se află în interiorul tău și lucrul de care te simți atras. Și există de fiecare dată un sens care trebuie împlinit, o energie a transformării care se va materializa și te va conduce la nivelul următor al evoluției tale spirituale.

Ceea ce poți face este să încarci cu iubire aceste cordoane energetice.

Să fii recunoscător pentru darul pe care ți-l aduc și să îți continui drumul. Să știi că Universul găsește constant cele mai creative și benefice modalități de a exprima ceea ce este pentru tine.

Trăim într-un Univers însuflețit de legi nescrise care ne susțin neîncetat în procesul de evoluție și maturizare spirituală. 

Sunt principii pe care mintea rațională nu le poate schimba. Tot ce poți face este să te aliniezi lor și să înaintezi cu grație în această călătorie numită viață. Partea frumoasă este că lucrurile menite să se concretizeze se produc natural. În ritmul lor. La timpul lor. Cu cât ești mai relaxat și mai plin de iubire, cu atât ele se manifestă mai fluent. 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment