Cum poți concretiza în mod armonios o realitate posibilă

Când îți dorești ceva cu toată ființa ta, cea mai mare provocare devine înțelegerea că dacă acel lucru îți aparține, se va manifesta din plin în realitatea ta. Dacă nu, există motive bine întemeiate pentru care nu se concretizează în viața ta. Când excluzi această lege universală și faci eforturi forțate să duci lucrurile în direcția pe care ți-o dorești tu, sfârșești prin a îndepărta de tine ceea ce vrei, chiar când acel lucru se putea materializa.

Este dificil să dai drumul în interiorul tău realității pe care vrei cel mai mult să o experimentezi, dar știi că a permite lucrurilor să fie așa cum sunt înseamnă autenticitate. Este vorba despre o atitudine interioară plină de curaj. Chiar dacă la exterior nu faci valuri, ceea ce se întâmplă în mintea și sufletul tău transformă realitatea pe care o experimentezi. Este vorba de a privi cu ochi clari ceea ce vrei cel mai mult și de a-i transmite:

Te iubesc și ești liber!

Poate părea ciudat să te exprimi așa în fața unui lucru care nu există încă în realitatea ta fizică, dar produce cel mai puternic efect la nivel spiritual și material. Presiunile nu fac decât să îndepărteze de tine ceea ce vrei. Asta nu înseamnă că nu vei face nimic ca să atragi realitatea dorită. Dimpotrivă, ai dreptul de a lucra în mod activ la concretizarea ei. Pentru asta este nevoie de perseverență, iubire, răbdare și libertatea de a trece prin fiecare emoție așa cum simți.

Fă tot ce ține de tine și astfel transmiți Universului că ești pregătit pentru ceea ce vrei.

În același timp, fii conștient că nu deții controlul asupra modului în care unele lucrurile sunt să fie. Iubește din plin realitatea pe care o vrei materializată în viața ta și totodată oferă-i libertatea de a fi ceea ce este destinată să fie. Din nou, s-ar putea ca în exterior să nu se vadă imediat la ce lucrezi, dar în timp, atitudinea ta interioară va transforma totul în direcția binelui tău cel mai înalt. 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Reply