Dacă ceva este să fie, va fi

N-are rost să te împotrivești. Sau să accelerezi.

Când opui rezistență unei dorințe, devine mai puternică. Când faci ceva să se întâmple înainte să-i fie momentul, ajungi și nu e nimeni acolo.

Dacă ceva este să fie, se va întâmpla. Poți amâna, dar nu poți evita. Împotrivirea nu este calea și vei înțelege asta mai târziu. Chiar și peste ani. Este probabil elementul acela care ține de destin. Sau de karmă. Sau de ce-o fi, dar este. Pentru că viața nu este doar ce facem noi din ea, ci și ceea ce facem noi cu ce ni se întâmplă.

Când ai de trăit o anumită experiență, simți.

O simți în fiecare celulă ca și când face deja parte din tine. Și chiar face. Nu întotdeauna devii conștient de ea înainte să se întâmple, dar cu cât ești mai atent la tine cu atât mai ușor începi să recunoști senzațiile. Până înveți. Că există și lucruri care se vor întâmplă cu sau fără voia ta. Plăcute sau mai puțin plăcute. Aici depinde cum le privești tu și ce înțelegi din ele.

Când înțelegi că lucrurile care trebuie să se întâmple se întâmplă oricum, te relaxezi. Mai ales atunci când ți le dorești. Îți este clar că vei trăi și vei gusta pe îndelete experiența despre care știi în sufletul tău că este deja. Este să fie. Pentru că întotdeauna are sens. Chiar dacă mintea ta spune că n-are.

Suntem mai mult decât corp și minte.

Avem rădăcini în oamenii cu care rezonăm puternic și în locurile în care ne simțim chemați. Pentru că ne simțim chemați unde suntem doriți. Și suntem doriți acolo unde este să fie pentru noi.

Momentul, durata și scopul unor astfel de experiențe merită să își păstreze misterul. Poate ca să ne reamintească faptul că nu deținem controlul absolut. Și că uneori nu este nimic de făcut decât să ne relaxăm în brațele incertitudinii și să gustăm viața așa cum este ea.

 

Licenţa Creative Commons
Dacă ceva este să fie, este de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

3 Comments

 • Lupino

  August 15, 08 2017 12:25:32

  Multumim pt mesajele de suflet, hrana lui fiind necesara tuturor.

 • Anonymous

  June 08, 06 2016 10:58:32

  Iti multumesc pentru frumoasele articole! Da, cred si eu ca tot ce se intampla in viata noastra are un scop bine definit, pe care poate nu-l intelegem imediat…
  ” Totul curge, nimic nu ramane neschimbat”!
  Iti doresc numai bine! A

  • atractiasuccesului

   June 09, 06 2016 11:59:02

   Multumesc si eu pentru gandurile de bine!

Leave a Comment