Dorințele autentice se dezvoltă în ritmul lor propriu

Pe măsură ce îți dezvolți atenția asupra procesului de manifestare, observi că există dorințe care se aprind în interiorul tău la un moment dat în viață și se simt ca fiind următorul pas logic. Firesc. Sunt acele dorințe care se alimentează din propria energie și își găsesc întotdeauna calea să se împlinească, atunci când te aștepți cel mai puțin. Nu au nevoie de strategii bine gândite ori de hărți mentale ca să se concretizeze. Dimpotrivă, eforturile raționale de a le împlini conduc la blocaje.

Aceste dorințe au propria agendă și conțin planul de autoîmplinire.

Totul conduce la manifestarea lor, chiar și experințele care îți creează disconfort emoțional. Aceste semințe interioare de care devenim conștienți trebuie lăsate să se dezvolte în mod natural, în ritmul lor propriu. Prea multă atenție asupra lor ori prea multe gânduri legate de modul în care se vor împlini nu fac decât să îngreuneze procesul de manifestare.

Ai încredere în mesajul lor și în motivul pentru care aceste nevoi sau dorințe au început să se dezvolte și mergi pe calea lor. Chiar dacă nu știi unde anume te vor conduce, exersându-ți atenția asupra modului în care te simți vei înțelege tot mai mult implicațiile lor în evoluția ta.

Viața este o călătorie de transformare personală și maturizare spirituală.

Cred că unele destinații sunt setate dinainte să ne naștem, iar în altele ne dăm seama pe parcurs că ne dorim să ajungem.

Oricum ar fi, rămâi conectat atât cu proiectele pe care le construiești rațional, cât și cu nevoile și dorințele care te trăiesc. Care par să aibă o voință proprie, independentă de a ta. Pe acestea din urmă nu le trece prin filtrul minții logice pentru că nu acolo le vei găsi sensul. Dă-le voie să fie și să se dezvolte în interiorul tău. Fii prezent, gustă-le, lasă-le să te ghideze. Nu spun că e ușor, spun că frumusețea și bogăția lor spirituală sunt dincolo de orice îți poți imagina. 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment