Dorințele: modul Universului de a te ghida

Cea mai rapidă cale de a produce transformări masive în propria realitate este să te conectezi 1000% cu ceea ce SUFLETUL TĂU vrea cu ardoare. Dar asta înseamnă să te aventurezi într-o călătorie diferită și impredictibilă. Un altfel de drum care te va purta mai mult și mai mult către adevărata ta natură, o energie plină de forță și vitalitate.

Trebuie să fii însuflețit de o profundă curiozitate, curaj și perseverență. Trebuie ca, înainte de toate, acesta să fie angajamentul tău absolut. Mai presus de orice altceva. O promisiune pe care o vei reînnoi ori de câte ori va fi necesar să dai la o parte înțelegeri, experiențe, percepții și așteptări care nu îți aparțin și nu te reprezintă.

Citește și: ÎȚI TREBUIE CURAJ CA SĂ FII CU ADEVĂRAT FERICIT

În această aventură de explorare, maturizare spirituală și împlinire a celor mai îndrăznețe visuri, nu ai nimic mai important de făcut decât să te conectezi cu tot ceea ce te definește pe măsură ce evoluezi. Cu cele mai însuflețitoare dorințe ale inimii tale. Ele te vor conduce întotdeauna către următorul pas în călătoria ta.

Conectarea plenară cu adevărurile pe care corpul și sufletul tău vibrează nu înseamnă în mod obligatoriu împlinirea tuturor dorințelor tale arzătoare sub forma în care te aștepți. Se creează multă confuzie în jurul acestui lucru.

De exemplu, îndrăgostirea trup, minte și suflet de o un alt om este un adevăr personal, o realitate pe care tu funcționezi la cea mai înaltă frecvență. Una care te îmbogățește și care aprinde în interiorul tău focul iubirii, compasiunii, deschiderii și al creativității. Când ești îndrăgostit totul îți merge din plin și radiezi, fie că te afli sau nu într-o relație cu persoana iubită. Acesta este adevărul, cea mai puternică invitație la care sufletul tău vrea ca tu să răspunzi, pentru a te ghida către următoarea cea mai bună versiune a ta. Totuși, acest lucru nu înseamnă obligatoriu că respectiva relație se va concretiza.

Orice pasiune autentică aprinsă în interiorul tău reprezintă o sursă generatoare de energie și motivație, un mod de a produce transformări intense în realitatea ta și de a progresa. Urmărește întotdeauna să rămâi conectat cu energia de bază a fiecărei dorințe, învățând să te detașezi de rezultatul final sau de forma sub care crezi că ea se va împlini.

Cele mai înflăcărate chemări depășesc întotdeauna înțelegerea rațională și așteptările logice, ele servind ca instrumente pe care Universul le folosește pentru a te pune în mișcare. Iar mișcarea înseamnă viață, evoluție, creație și expansiune.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment