Energia unei dorințe care produce transformări la nivel spiritual

Există o diferență între a face ca lucrurile să se întâmple și a permite lucrurilor să se întâmple. Diferența se simte în cantitatea de energie consumată, timpul investit și rezultate.

Ceea ce crezi că trebuie făcut ca să se întâmple îți va solicita întotdeauna mai multe resurse. Ceea ce lași să se petreacă în viața ta aduce cu sine un soi de ordine și simțul miraculosului.

Nu vorbesc despre a aștepta ca lucrurile să-ți pice din cer. Și nici despre a te mulțumi cu ce ți se dă. Vorbesc despre acele transformări importante din viața ta. O dorință arzătoare conține planul pentru a se autoîmplini. Ceva cu adevărat semnificativ în viața ta este guvernat de o inteligență mai înaltă, iar energia acelei dorinței este pe măsură.

A permite ca o astfel de dorință să devină realitate înseamnă să-i faci loc să crească. Să o alimentezi cu gânduri pozitive, răbdare și cu încrederea că ea te va conduce acolo unde ai nevoie să fii.

Înseamnă să știi să faci diferența între ambiție și optimism. Între încăpățânare și răbdare. Uneori, traseul se poate reconfigura. Dacă ceva nu mai servește creșterii tale se poate dizolva. A continua în virtutea perseverenței înseamnă să pierzi resurse prețioase pentru tine.

A permite lucrurilor să se întâmple înseamnă să acționezi când oportunitatea apare.

Pentru că șansele nu apar întâmplător. Apar tocmai pentru ca transformarea să devină posibilă. Energia unei dorințe care te transformă își va face întotdeauna loc. Aduce împreună oameni, atrage lucruri și circumstanțe în armonie cu ceea ce îți dorești.

Uneori, nu noi facem ca lucrurile să se întâmple. Ele prind viață prin noi. Pentru că oamenii și circumstanțele exterioare fac parte din planul vieții. Al acestei inteligențe dumnezeiești care ne însuflețește. Iar a da voie ca ceea ce trebuie să se manifeste să se manifeste, presupune încredere, o minte flexibilă și un suflet deschis. Încrederea că oricum va fi, îți va fi bine.

Licenţa Creative Commons
Energia unei dorințe care te transformă de Atracția Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional.

3 Comments

 • Anonymous

  June 18, 06 2016 04:30:57

  ASA SA FIE, MULTUMESC !

 • Lucy Visinescu

  March 01, 03 2016 09:14:28

  Foarte frumos! Multumesc 😊😚

 • Valentin Maior

  November 15, 11 2015 10:13:40

  Reblogged this on Valentin Maior.

Leave a Comment