Energia unei noi fericiri

Se întâmplă să înțelegi adevărul despre tine abia când conștientizezi că trăiești întotdeauna experiențe care oglindesc ceea ce ești și ceea ce poate fi dezvoltat mai bogat. Înțelegi că lucrurile pe care crezi că nu le poți primi de la viață sunt cele pe care tu însuți nu le cunoști și nu le experimentezi în interiorul tău.

 
Gândește-te la situația asta. Când lucrezi constant cu tine să iubești un om necondiționat, ajungi să integrezi pe deplin această iubire la nivel mental, emoțional și în fiecare celulă din corp. Dacă cineva ți-ar spune că iubirea sinceră, plină de răbdare și înțelegere nu există, ai ști că există. Pentru că tu însuți o trăiești.

 
Nu putem accepta de la viață decât lucrurile în care credem și pe care le-am asimilat din experiențele personale la un nivel profund.

 

Iar asta înseamnă să vrei să îți dezvolți continuu cunoașterea, înțelegerea și capacitatea de a iubi. Dacă ceri lucrurile astea universului, îți va oferi din plin oameni, situații și experiențe care te vor pregăti. Dar nu prin modalitățile la care te aștepți. Cel mai adesea, prin circumstanțe care îți provoacă limitele de gândire. Diferite, complicate, solicitante și în același timp încărcate cu o energie dumnezeiesc de frumoasă. Energia unei noi fericiri.

 
Toate gândurile și sentimentele puternice sau contradictorii pe care le poți trăi într-o situație reprezintă sursa transformării tale. A înțelegerii că viața îți oferă două tipuri de experiențe: cele de care ai nevoie să crești și cele atrase datorită sentimentelor pe care le trăiești plenar în interiorul tău.

 

Așa cum spuneam mai devreme, alegerea de a simți iubire pentru un om dincolo de lucrurile care fac dificilă această situație are un efect transformator profund. Devenind conștient de capacitatea ta infinită de a iubi și de a te iubi, accepți ca universul să îți ofere la rândul lui acest dar prin modalitățile proprii. Aceasta este energia unei noi fericiri. O cale prin care te îmbogățești în cel mai frumos mod posibil.
Nu judeca trecutul decât din perspectiva lucrurilor învățate.

 

Trăiește prezentul cu tot ce este în el fiind conștient că ești liber să simți tot ceea ce simți, pentru că nimic există întâmplător în viața ta. Fiecare alegere pe care o faci, fiecare gând pe care îl alegi, fiecare sentiment cu care te conectezi construiesc.

 

Cantitatea de fericire pe care o poți experimenta este aceeași cu capacitatea ta de a simți iubire pentru tot ce îți dorești să trăiești. Pentru un om de care ești îndrăgostit,  pentru un prieten sau un membru al familiei,  pentru o situație, un loc,  o experiență.
Extinde-ți continuu acest potențial, iar universul îl va concretiza întotdeauna pentru tine.

 *Au mai rămas doar câteva exemplare din cartea mea Atracția Succesului. O poți comanda online aici:  www.vidia.ro

 

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

4 Comments

 • Catalin

  June 12, 06 2017 02:42:10

  Frumos asezate aceste cuvinte ! <3

  • Atractia Succesului

   June 13, 06 2017 10:45:47

   Multumesc, Catalin! 🙂

 • Aurelia Tarasov

  February 15, 02 2017 11:58:59

  Este ceea ce ma ajuta sa devin mai blândă iubitoare si sa trec cu fericire orice obstacol sau eșec .

  • Atractia Succesului

   June 13, 06 2017 10:47:10

   Ma bucur mult ca se intampla asa!

Leave a Reply