Energia unei noi fericiri

Se întâmplă să înțelegi adevărul despre tine abia când conștientizezi că trăiești întotdeauna experiențe care oglindesc ceea ce ești și ceea ce crezi tu cu adevărat. Despre propria persoană și despre lumea înconjurătoare.

Înțelegi că lucrurile pe care încă nu le-ai primit sunt cele pe care tu însuți nu le cunoști și nu le experimentezi în interiorul tău, iar a ajunge să știi, dincolo de aparențe, îndoieli sau incertitudini, este o călătorie de explorare, experimentare și auto-cunoaștere. 

Pe acest drum, Universul îți va scoate în cale oameni, situații și experiențe care te vor pregăti pentru orice ai cerut. Dar nu o va face prin modalitățile la care te aștepți. De cele mai multe ori, te va trece prin circumstanțe care îți  vor provoca limitele de gândire. Situații diferite, complicate, solicitante și în același timp încărcate cu o energie dumnezeiesc de frumoasă. Energia unei noi înțelegeri. A unei noi fericiri.

Toate gândurile și sentimentele puternice sau contradictorii pe care le poți trăi într-o situație reprezintă sursa transformării tale. A înțelegerii că viața îți oferă două tipuri de experiențe: cele de care ai nevoie să crești și cele atrase datorită sentimentelor pe care le trăiești plenar în interiorul tău. De aceea, experimentează prezentul cu tot ce este în el, conștient că ești liber să simți tot ceea ce simți, pentru că nimic există întâmplător în viața ta.

Fiecare alegere pe care o faci, fiecare gând pe care îl alegi, fiecare sentiment cu care te conectezi, toate construiesc ceva. Ce anume construiesc depinde doar de tine. 

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

4 Comments

 • Catalin

  June 12, 06 2017 02:42:10

  Frumos asezate aceste cuvinte ! <3

  • Atractia Succesului

   June 13, 06 2017 10:45:47

   Multumesc, Catalin! 🙂

 • Aurelia Tarasov

  February 15, 02 2017 11:58:59

  Este ceea ce ma ajuta sa devin mai blândă iubitoare si sa trec cu fericire orice obstacol sau eșec .

  • Atractia Succesului

   June 13, 06 2017 10:47:10

   Ma bucur mult ca se intampla asa!

Leave a Comment