Legea Atracției: cum recunoști adevăratele oportunități asupra cărora trebuie să acționezi

În jurul procesului de manifestare există câteva informații neclare și la prima vedere, contradictorii. Cu toate astea, Legea Atracției funcționează infailibil, în orice situație, indiferent dacă o înțelegi sau nu. Dar dacă o înțelegi, o poți folosi în favoarea ta, creând mai ușor și mai mult din lucrurile pe care ți le dorești în viața ta.

Două dintre aspectele care par incompatibile în Legea Rezonanței sunt legate de a lăsa Universul să-ți ofere ceea ce vrei versus a acționa în direcția visurilor tale. Când să spui nu și să mai aștepți, când să acționezi?

Deși pare complicat, procesul în sine este simplu. Trebuie doar să înveți să-ți cunoști corpul.

Conexiunea cu energia din interior

Prin experiențe repetate, vei observa că răspunsurile pe care le cauți nu se găsesc niciodată cu adevărat în exterior. Tot ce ai nevoie să știi este legat de modul în care simte și reacționează corpul în diferite situații. Ai nevoie de deschidere și sinceritate totală ca să te conectezi cu adevărul din interiorul tău. De multe ori tindem să manipulăm semnalele energetice pe care corpul ni le transmite, în funcție de ce rezultat sau răspuns căutăm. Cu toții am experimentat momente de furie când nu mai gândeam clar sau experiențe intense de îndrăgostire când ignoram ceea ce nu voiam să vedem.

Căi false care îți pot complica traseul spre destinație

Întorcându-ne la Legea Atracției, o cunoaștere profundă a propriului corp și înțelegerea mesajelor transmise îți permit să recunoști oportunitățile asupra cărora Universul vrea ca tu să acționezi, cele care corespund obiectivului setat. Este esențial să înveți limbajul prin care corpul tău răspunde la aceste impulsuri, ca să le poți distinge de multe alte false căi care ți se deschid și îți pot întârzia sau complica drumul spre destinația dorită.

Dacă o oportunitate pare potrivită și ești tentat să-i spui da, în timp ce undeva pe fond simți rezistență sau tensiune de orice fel, mai așteaptă. Aprofundează senzația, vezi despre ce e vorba și de unde vine.

Centrează-te în frecvența realității pe care ți-o dorești

Când ți-ai setat clar obiectivul și vibrezi pe frecvența realității dorite, corpul reacționează la orice semnal venit din exterior; dacă situația respectivă corespunde vibrației tale, te vei simți profund conectat cu ea, corpul tău va fi deschis și relaxat; dacă în schimb, în spatele unei oportunități există și alte aspecte importante care nu se potrivesc cu frecvența dorinței tale sau există complicații de care nu ești conștient, corpul tău îți va semnaliza asta printr-o senzație de disconfort, rețineri sau nevoia de a face un pas în spate.

Cred că ai înțeles deja faptul că este esențial să știi clar ce vrei și să îți ajustezi frecvența de bază conform realității dorite. În caz contrar, atât situațiile pe care le vei atrage din exterior, cât și semnalele corpului tău vor fi amestecate, lucru care îți va crea confuzie și întârzieri inutile în procesul de manifestare.

Folosește orice tehnică cu care rezonezi pentru a te conecta cu tine însuți – meditație, muzică, timp petrecut în natură, o discuție cu un prieten, jurnal sau pur și simplu introspecție.

Orice adevăr pe care vrei să-l cunoști și orice răspuns de care ai nevoie se află deja în interiorul tău.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment