Legea Atracției: pregătește TERENUL și DORINȚELE ți se vor împlini în mod natural

Când află prima dată despre Legea Atracției, cei mai mulți oameni se avântă cu entuziasm în experiențe și încercări superficiale de a pune la treabă acest principiu. Unele lucruri se concretizează, multe altele eșuează. Concluzia pripită la care se ajunge de obicei este că Legea Atracției nu funcționează. O fi o metodă a unora de a face bani pe seama altora.

Dacă ai trecut sau treci prin situația asta, ești îndreptățit să gândești așa din moment ce rezultatele sunt evidente: oricât de mult ți-ai dorit ceva, oricât de mult te-ai gândit la acel lucru și oricâte eforturi ai făcut, dorința ta a rămas un vis. Faptele vorbesc de la sine.

Numai că Legea Atracției (Legea Rezonanței – citește aici mai mult) într-adevăr există și funcționează.

Ceea ce nu înțeleg mulți oameni care încep să lucreze cu acest principiu este că înainte să ajungă la nivelul în care orice își doresc poate deveni realitate, trebuie să-și construiască mediul mental potrivit. Iar asta înseamnă un drum care trebuie parcurs: angajament 1000%, auto-observare, practică, flexibilitate, perseverență, deschidere și încredere totală în proces.

Pregătește terenul și rezultatele se vor concretiza de la sine

Legea Atracției este despre gândurile și emoțiile pe care le cultivi în mod constant, convingerile înrădăcinate la cel mai profund nivel și imaginea pe care ți-o formezi în legătură cu tine însuți, cu cei din jur și cu viața în sine.

Este despre a pregăti terenul pe care vei cultiva semințele dorite.

Nu poți avea o recoltă sănătoasă și bogată pe un pământ neîngrijit. Te poți ruga și vizualiza rezultatele dorite, dacă solul nu este pregătit și semințele plantate, recolta nu se va materializa.

Mintea este un teren care trebuie îngrijit și pregătit constant

Venim din urmă cu multe idei limitative despre viață, propriul potențial, ce este bine și ce este rău. Și din păcate nu sunt doar păreri, sunt convingeri înrădăcinate în mintea profundă. De multe dintre ele nu suntem conștienți, deși le vedem efectele în tot ce facem.

Credem că suntem liberi să alegem ce vrem, dar în 90% dintre cazuri acționăm și alegem în virtutea programelor de gândire deja formate. De aici rezultatele, mai mult sau mai puțin satisfăctoare, pe care le obținem în viață.

Așa cum scriu și în alte articole, gândirea pozitivă nu este o destinație, este un drum (citește aici articolul). Legea Atracției funcționează și îți poți concretiza orice dorință și vis, atât timp cât îți construiești o atitudine mentală adecvată.

Trebuie să ajungi la acel nivel în care orice ți se întâmplă știi că este spre binele tău cel mai înalt. Știi că ai toate resursele interioare pentru a reuși. Știi că Universul abundă de posibilități infinite (citește aici articolul). Știi că meriți din plin tot ce este mai bun și mai frumos.

Când ajungi să înțelegi și să experimentezi toate aceste adevăruri la nivel celular, prin fiecare por, în toată ființa ta, fii convins că orice dorință ai avea se va materializa pe cea mai naturală cale.

Ce se întâmplă când te conectezi cu cele mai profunde și autentice aspirații

Și ce este mai frumos când ajungi la acest nivel reprezintă faptul că te aliniezi tot mai mult cu dorințele și nevoile tale autentice. Nu îți mai faci griji că ceea ce vrei nu este benefic pentru tine și nu mai există blocaje interioare. Știi că dorința ta reflectă binele tău cel mai înalt și ești dispus să experimentezi împlinirea ei sub orice formă, fără a fi atașat de idei fixe legate de modul în care se va concretiza.

Această atitudine mentală te susține în orice îți propui pentru că funcționează la unison cu legile universale și cu propriile intenții ale sufletului tău.

Cele mai puternice aspirații devin valorile tale cele mai profunde: iubirea, libertatea, sănătatea, frumusețea, prosperitatea, dezvoltarea personală, auto-cunoașterea, evoluția spirituală, armonia interioară, relațiile autentice, construirea unor lucruri valoroase, contribuția la binele celor din jur și devenirea celei mai bune versiuni personale, toate acestea devin repere fundamentale când lucrezi constant cu gândurile și emoțiile tale.

Preocupă-te să-ți construiești un mediu interior sănătos, viguros și pozitiv, iar Legea Rezonanței te va susține din plin, din ce în ce mai natural, în tot ce îți propui.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment