Mesaje de la sufletul tău

Știi momentele acelea când ai pus mâna pe telefon și ai scris un mesaj cuiva cu care n-ai mai vorbit de mult timp?

Sau atunci când ai deschis emailul pe negândite și ai trimis o scrisoare de intenție către o companie cu care ți-ai dorit dintotdeauna să lucrezi?

Ori poate când te-ai înscris spontan la un curs de dans sau de învățare a unei limbi străine?

Toate acestea reprezintă moduri prin care ți-ai urmat instinctul și ai acționat fără așteptări cu privire la ce se întoarce înapoi la tine.

Sunt modalitățile prin care sufletul, Universul sau cum îți place să îi spui te-au ghidat, iar tu aflându-te pe aceeași frecvență cu mesajele primite, ai acționat intuitiv, spontan, plin de bucurie și entuziasm.

Acestea sunt totodată și situațiile care produc cele mai profunde și magnifice schimbări, dând curs unui întreg lanț de evenimente, întâmplări, sincronizări, legături, reacții și răspunsuri neașteptate, total surprinzătoare și de obicei profund transformatoare.

Fie că observi imediat efectul unor acțiuni spontane pe care le-ai realizat, fie că între acestea se scurge o perioadă mai mare de timp și pe parcurs uiți că ar exista o conexiune între ele, impulsurile cărora le dai curs atunci când te afli centrat în propriul corp și vibrezi pe frecvențe înalte (sentimente de fericire, bucurie pură, recunoștință, iubire, motivație, compasiune, etc) sunt cele care îți transformă cel mai puternic viața.

Ele reprezintă mesaje de la sufletul tău, de la ghizii spirituali care ți s-au dat la naștere, de la Univers ca răspuns la vibrațiile pozitive pe care le-ai emis și la visurile pe care le-ai hrănit cu răbdare și încredere de-a lungul timpului.

Chiar dacă nu observi cu ce te-a ajutat un lucru aparent nesemnificativ pe care ai simțit să-l faci și pe care l-ai realizat cu determinare și detașare…

… faptul în sine că ai acționat intuitiv asupra impulsului primit te poziționează și mai puternic în rezonanță cu cele mai înalte aspirații personale, ceea ce conduce la un nou val de sincronizări, situații și evenimente prin care visurile tale se vor materializa.

Orice vis are menirea de a fi împlinit, iar cea mai armonioasă cale de a-l aduce în manifestare este să îți asculți sufletul, chemările și instinctele atunci când te simți animat de un sentiment de aliniere și trăiri pozitive înalte.

Chiar dacă pentru o secundă sau două, mintea îți spune că e o nebunie ce faci, fă-o oricum. Vei înțelege mai târziu de ce și îți vei fi recunoscător.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment