O conexiune care se simte ca și când a fost dintotdeauna acolo

Întâlnirile cu oamenii importanți din viața noastră se produc sub influența unei ordini divine, dar pentru că nu înțelegem de la început sensul lor, avem tendința să le controlăm evoluția. Așa cum ne spun rațiunea, oamenii din jur, normele morale sau experiențele din trecut. Dar în timp învățăm că relațiile-cheie sunt naturale, tumultoase și libere. Nu se încadrează în tipare și limite clar definite, în schimb se simt din plin pe toate nivelurile. Ne pregătesc la foc mic și ne resetează tot ce știam înainte despre capacitatea noastră de a ne conecta cu un alt om. 

Când nu știi ce alegere să faci în relația cu o astfel de persoană , este important în primul rând să rămâi deschis la orice posibilitate. Să-ți dai voie să ai opțiuni, pentru că dacă te fixezi rațional pe un anumit drum, s-ar putea să ai surprize. Radicale. Pentru că viața are uneori propria rațiune, diferită de a ta. 

Indiferent cine în ce crede sau nu crede, cert este că există conexiuni care se simt ca și când au fost acolo dintotdeauna. Chimii mentale și sufletești care ne fac să ne simțim în largul nostru, ne trezesc curiozitatea pentru mai mult, ne stimulează pe toate planurile și ne schimbă pentru totdeauna perspectiva asupra vieții. 

Dacă trăiești acest gen de relație (mai bine spus, dacă te trăiește ea pe tine), nu îți seta limite și direcții. Las-o să curgă cât mai natural posibil. Spre orice îi este menit. 

Viața așază lucrurile întotdeauna așa cum este mai bine pentru tine, secretul este să ai încredere că se întâmplă asta.

Dacă simți că te poți deschide total, mergi înainte. Dacă simți că ceva nu este în regulă, ia-ți timpul necesar să înțelegi ce îți spune corpul. Poate fi vorba despre temeri sau blocaje personale. Poate fi vorba despre reținerile celeilalte persoane. Dincolo de asta, observă în ce direcție ești atras cel mai puternic și ai încredere în instinctele tale. Această atitudine nu înseamnă nici că opui rezistență, nici că forțezi ceva să se întâmple. Este cel mai favorabil teren unde semințele se dezvoltă natural și devin ceea ce sunt menite să devină. Ceea ce trebuie să faci tu este să le hrănești cu energia de care au nevoie și să le creezi spațiu. 

Când te afli în mijlocul unei conexiuni profunde care era menită să se producă, vei afla că ceva mai presus de logica ta te va conduce spre împlinirea celui mai înalt potențial al acelei relații. Și că nu ai cum nici să o eviți, nici să o ignori, nici să o grabești. Doar să o trăiești. 

Licenţa Creative Commons
O conexiune care se simte ca și când a fost dintotdeauna acolo de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment