Puterea focalizării în procesul de manifestare al unei dorințe

Blocajele în procesul de manifestare sunt adesea cauzate de același factor: lipsa focalizării asupra țintei. A-ți dori un lucru cu toată ființa ta este punctul de start al materializării. Mai departe, trebuie să-ți concentrezi toate resursele interioare pe împlinirea scopului. Iar când spun resurse mă refer la atenție, energie și timp.

Cauzele pierderii de energie

Când planul la care lucrezi este măreț și presupune schimbări esențiale, tendința este să te lași distras de detalii. De lucrurile pe care nu știi cum să le faci ca să-ți concretizezi visul. De ce ar putea să nu se desfășoare conform planului. Cam de orice care nu îți este familiar. De aceea, resurse vitale se disipă pe parcurs fără măcar ca tu să conștientizezi. Prin urmare, forța de materializare a gândurilor slăbește.

Căile de împlinire sunt orchestrate de Mintea Universală

Ce este cel mai important? Să rămâi focalizat energetic pe ce îți dorești. Asta înseamnă să lucrezi constant cu gândurile și emoțiile tale și să le direcționezi spre destinația ta. Așa cum spuneam în articolul Ai grijă de gândurile tale, ele îți creează realitatea, când îți schimbi focalizarea mentală, începi să construiești o realitate diferită.

Modalitățile prin care visul tău devine realitate sunt detaliile pe care le gestionează Universul. Inteligența superioară care ne guvernează. În schimb, tu trebuie să rămâi conectat cu bogăția energiei cu care dorința ta te însuflețește.

Procesul de manifestare: o incursiune în imprevizibil

Oricât te-ai strădui, nu poți orchestra singur materializarea unui scop. Sunt implicați mii de factori de care mintea rațională n-are habar. Pur și simplu, detaliile din spatele cortinei ne depășesc puterea de înțelegere și influență. Așa că nu îți rămâne decât să te relaxezi, să ai încredere că Universul știe ce face și să îți păstrezi focalizarea pe destinația ta.

Asigură-te că faci constant pași în procesul de manifestare. Indiferent cât de mici și indiferent dacă se leagă sau nu în mod direct cu visul tău. Dacă te simți însuflețit să faci un lucru, fă-l. Nu știi cum contribuie asta la planul propus.

Procesul de materializare este plin de sincronicități și lucruri imposibile devenite posibile. Atât timp cât gândurile și pașii pe care îi faci rămân focalizați pe ținta dorită, Mintea Universală va continua să-și mobilizeze resursele pentru ca visul tău să devină realitate.

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment