Schimbările pozitive încep în minte

Viața este creată inteligent. Nu trebuie să facem eforturi ca să aflăm ce fel de convingeri păstrăm în subconștient. Totul este oglindit de oamenii, experiențele și situațiile prin care trecem în mod repetat. Așa că o analiză sinceră a propriei vieți înseamnă o privire în interiorul nostru.

Atât situațiile fericite, cât și dificultățile fac parte din noi. Succesul și neputința, ambele ne aparțin. Ca să atragem lucruri diferite, trebuie să vibrăm pe frecvențe diferite. Să ne formăm convingeri noi.

Transformările profunde încep din interior. 

Deși tehnicile cu care se poate lucra sunt simple, procesul de schimbare durează. Uneori mai mult, alteori mai puțin, in funcție de problema cu care ne confruntăm și de perseverența cu care lucrăm cu noi înșine. De exemplu, afirmațiile pozitive transformate în obiceiuri de gândire produc rezultate concrete. Însoțite de emoții plăcute, afirmațiile repetate condiționează mintea să creeze căi neuronale noi. Se formează astfel convingeri care pătrund în subconștient și care se reflectă ulterior în ceea ce atragem, în percepțiile, comportamentul, alegerile și rezultatele pe care le producem.

Îți luminezi sau îți întuneci viața prin ideile la care consimți. (Neville Goddard)

O afirmație clară care exprimă ce îți dorești reprezintă un model după care îți construiești realitatea. Dar pentru asta ai nevoie de resurse. Deschiderea, încrederea și răbdarea sunt necesare când lucrezi să-ți dizolvi convingerile nedorite și să îți formezi unele noi. Fii sigur că schimbările se vor produce. 

Universul materializează tot ce există în interiorul nostru.

În funcție de priorități, nevoi și aspirații, fiecare dintre noi este liber să lucreze în orice sens dorește. Ideea nu este să devenim perfecți. Așa cum este creată viața, suntem deja întregi. Ideea este să ne eliberăm de prejudecăți, de convingeri nefuncționale și să experimentăm cu adevărat cine suntem.  Să ne încărcăm cu iubire, energie și pasiune pentru oamenii importanți din viața noastră, pentru experiențele pe care ni le dorim și căile pe care ni le alegem.

A încerca să schimbăm lumea înainte de a ne schimba conceptul despre noi înșine înseamnă a lupta împotriva firii lucrurilor. Nu poate fi vreo schimbare exterioară până ce nu e o schimbare interioară. Precum înăuntru așa și afară. (Neville Goddard)

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

1 Comment

  • Vlad Narciza

    June 24, 06 2017 07:11:03

    Super,f adevarat!Universul lucreaza ptr noi ptr ceea ce.ti doresti cu adevarat!

Leave a Comment