Schimbările pozitive încep în minte

Viața este creată inteligent. Nu trebuie să facem eforturi ca să aflăm ce fel de convingeri alimentăm în subconștient. Totul este oglindit de oamenii, experiențele și situațiile prin care trecem în mod repetat. Așa că o analiză sinceră a propriei vieți înseamnă o privire în interiorul nostru.

Atât situațiile fericite, cât și dificultățile fac parte din noi. Succesul și neputința, ambele ne aparțin. De aceea, orice schimbare pornește din interior. Ca să atragem lucruri diferite, trebuie să vibrăm pe frecvențe diferite. Să ne formăm convingeri noi.

Totul este în minte, totul este energie.

Deși tehnicile cu care se poate lucra sunt simple, procesul de schimbare durează. Uneori mai mult, alteori mai puțin, in funcție de problema cu care ne confruntăm și de perseverența cu care lucrăm cu noi înșine.

De exemplu, afirmațiile pozitive transformate în obiceiuri de gândire produc rezultate concrete. Însoțite de emoții plăcute, afirmațiile repetate condiționează mintea să creeze căi neuronale noi. Se formează astfel convingeri care pătrund în subconștient și devin un automatism. Unul pozitiv de data asta.

O afirmație clară care exprimă ce îți dorești reprezintă un model după care îți construiești realitatea într-un anumit domeniu de viață. Deschiderea, încrederea și răbdarea sunt necesare când lucrezi cu propriile limite și convingeri negative. Motivul pentru care s-au format nu are importanță. Când obosești să mai treci prin același gen de dificultăți și îți dorești altceva, este timpul să începi schimbarea.

Universul concretizează tot ce există în interiorul nostru. În funcție de priorități, nevoi și aspirații, fiecare dintre noi este liber să lucreze în orice sens dorește. Ideea nu este să devenim perfecți. Așa cum este creată viața, suntem deja întregi. Ideea este să ne eliberăm de prejudecăți, de convingeri care ne sabotează și să experimentăm cu adevărat cine suntem.

Să ne încărcăm cu iubire, energie și pasiune pentru oamenii importanți din viața noastră, experiențele pe care ni le dorim și căile pe care ni le alegem!

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

1 Comment

  • Vlad Narciza

    June 24, 06 2017 07:11:03

    Super,f adevarat!Universul lucreaza ptr noi ptr ceea ce.ti doresti cu adevarat!

Leave a Reply