Secretul schimbării este să știi că ești deja ceea ce îți dorești

Fiecare dintre noi am fost proiectați astfel încât să fim mai mult și să putem mai mult. Indiferent de domeniul în care îți dorești un upgrade, următorul nivel este întotdeauna accesibil atunci când știi că este posibil.

În mod natural, ne dorim să experimentăm noul: de la senzații și stări sufletești până la stiluri diferite de viață. Curiozitatea ne împinge să aflăm întotdeauna mai mult decât știm și deci, să ne mișcăm în direcția chemărilor interioare. Totuși, de multe ori se întâmplă să ne dorim o schimbare mai mare, dificil de concretizat. Pe măsură ce lucrăm la planul nostru, întâmpinăm multe obstacole, investim foarte multă energie, iar rezultatele par să fie blocate undeva pe drum. Probabil ai experimentat senzația asta cel puțin o dată în viață și te-ai tot întrebat ce faci greșit sau ce nu este în regulă cu planul tău.

Indiferent de etapa de viață în care te afli sau de natura schimbării pe care vrei să o produci, secretul este acesta: trebuie mai întâi să fii ceea ce îți dorești, adică să accesezi și să menții starea potrivită rezultatului pe care vrei să-l produci. În vastul univers al posibilităților, experiența pe care o vrei există deja, tu trebuie doar să intri pe frecvența ei și să ți-o asumi în întregime.

Transformările autentice, de durată și care se vor potrivi întotdeauna în puzzle-ul tău general, sunt acelea care pornesc din starea ta de conștiință.

Mai întâi, fii ceea ce vrei în interiorul tău și pe măsură ce realizezi tot mai mult această stare, rezultatele se vor concretiza rând pe rând tot mai ușor și mai natural.

Nu poți schimba circumstanțele exterioare înainte ca tu să rezonezi în mintea și sufletul tău cu transformarea pe care ți-o dorești în viața ta, iar dacă iei totuși decizii radicale înainte să fii aliniat cu întreaga ființă la realitatea pe care vrei să o trăiești, schimbările nu vor dura și te vei regăsi în scurt timp în locul din care ai plecat. Probabil ai experimentat de asemenea și situația asta.

Lucrează cu tine însuți, descoperă ce îți dorești cu adevărat și apoi aliniază-ți starea de conștiință la asta. Începe să gândești în acord cu rezultatul pe care vrei să-l produci și fă-o constant. Perseverează  până când starea devine naturală. Până când ȘTII că EȘTI ceea ce îți DOREȘTI.

 

Licenţa Creative Commons
Secretul schimbării este să știi că ești deja ceea ce îți dorești de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

1 Comment

Leave a Reply