Secretul schimbării este să știi că ești deja ceea ce îți dorești

Fie că o știi, fie că nu, ai fost proiectat să poți mai mult. Indiferent de domeniul în care vrei să evoluezi, următorul nivel este întotdeauna accesibil atunci când știi că este posibil.

Este natural să-ți dorești experimentarea noului: de la senzații și stări sufletești până la stiluri diferite de viață. Curiozitatea te motivează să afli mai mult decât știi și să înaintezi în direcția propriilor chemări. Totuși, uneori îți poți dori o schimbare mai mare, dificil de concretizat. Pe măsură ce lucrezi la planul tău, întâmpini multe obstacole, investești o cantitate masivă de energie, iar rezultatele par să rămână blocate undeva pe drum. Probabil ai experimentat senzația asta cel puțin o dată în viață și te-ai întrebat ce faci greșit.

Indiferent de etapa de viață în care te afli sau de natura schimbării pe care vrei să o produci, secretul este acesta: trebuie mai întâi să fii ceea ce îți dorești, adică să accesezi și să menții starea potrivită rezultatului pe care vrei să-l produci. În vastul univers al posibilităților, experiența pe care o vrei există deja, tu trebuie doar să intri pe frecvența ei și să ți-o asumi în întregime.

Transformările autentice de durată, care se vor potrivi întotdeauna în puzzle-ul tău, sunt acelea care pornesc din starea ta de conștiință.

Mai întâi, fii ceea ce vrei în interiorul tău și pe măsură ce realizezi tot mai mult această stare, rezultatele se vor concretiza rând pe rând tot mai ușor și mai natural.

Nu poți schimba circumstanțele exterioare înainte ca tu să rezonezi în mintea și sufletul tău cu transformarea pe care ți-o dorești în viața ta, iar dacă iei totuși decizii radicale înainte să fii aliniat cu întreaga ființă la realitatea pe care vrei să o trăiești, schimbările nu vor dura și te vei regăsi în scurt timp în locul din care ai plecat. Probabil ai experimentat de asemenea și situația asta.

Lucrează cu tine însuți, descoperă ce îți dorești cu adevărat și apoi aliniază-ți starea de conștiință la asta. Începe să gândești în acord cu rezultatul pe care vrei să-l produci și fă-o constant. Perseverează  până când starea devine naturală. Până când ȘTII că EȘTI ceea ce îți DOREȘTI.

Licenţa Creative Commons
Secretul schimbării este să știi că ești deja ceea ce îți dorești de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

3 Comments

 • Mihaela

  July 24, 07 2018 11:54:50

  Aveti cartea si e-book ? Eu locuiesc in Norvegia si este mai greu sa cumpar cartea fizic. Multumesc frumos. Mihaela

  • Atractia Succesului

   July 24, 07 2018 02:09:39

   Cartea Atractia Succesului nu este disponibila decat in format fizic.

Leave a Comment