TOTUL ÎȘI ARE ORIGINEA ÎN MINTE, IAR MINTEA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ FORMĂ DE ENERGIE

Atragem întotdeauna ceea ce ni se potrivește la nivel vibrațional. Când lucrezi cu gândurile și emoțiile tale ca să-ți schimbi frecvența de vibrație, observi că începi să atragi oameni, situații și resurse diferite. Preocupă-te ca energia ta mentală și emoțională să fie de cea mai înaltă calitate și toate celalalte experiențe bogate pe care ți le dorești vor veni în mod natural.

Probabil unele dintre ideile pe care le citești aici nu sunt noi pentru tine. Le-ai mai întâlnit poate și la alți autori. Ceea ce te face însă să te conectezi cu modul meu de a le exprima este energia cu care scriu ceea ce scriu. Amprenta mea energetică este unică. La fel este și amprenta ta energetică.

 

Fiecare om este un complex de vibrații și moduri de manifestare a subtilului în planul fizic

O combinație irepetabilă. Prin urmare, orice lucru pe care îl facem este încărcat cu ceva din noi înșine. Lucrurile despre care scriu poartă semnătura mea energetică, de aceea tu le citești acum. Ai fost atras și te conectezi profund cu ceva din nivelul pe care eu vibrez. La fel, la rândul meu atrag pe termen lung cititori cu care rezonez pe anumite idei, adică pe forme specifice de energii.

 

Înainte să cunoaștem un om, interacționăm întâi cu energia lui mentală, emoțională și fizică

Aici iau naștere primele afinități sau dimpotrivă, aversiuni. Ne simțim atrași inexplicabil de cineva. Se creează conexiuni profunde și complexe cu altcineva. Sau dimpotrivă, ne dorim să evităm o anumită persoană.

Este important de reținut că nu atragem doar ceea ce ne place, atragem și ceea ce nu ne place dacă nu avem grijă să lucrăm în mod constant cu calitatea propriilor gânduri și emoții. Putem atrage oameni și situații care se potrivesc vibrațional unei părți din noi pe care o negăm, considerând-o negativă. Negând-o, o separăm de întreg, motiv pentru care ea continuă să se alimenteze cu energie toxică, să devină mai puternică și mai profundă. Cu cât mai mult lucrezi să-ți creezi tipare mentale și emoționale sănătoase, pline de iubire, cu atât mai ușor se vor produce în viața ta schimbările pe care ți le dorești.

 

Totul își are originea în minte, iar mintea este cea mai puternică formă de energie

De gândurile pe care le cultivi depind emoțiile cu care te hrănești. De emoțiile cu care te hrănești depind experiențele pe care le trăiești. Este imposibil să gândești negativ și în același timp să te simți plin de pace și bucurie.

Oricât ai încerca, nu poți fugi de propria energie. Este ceea ce te definește. Ceea ce poți face însă este să o elevezi. Să îi crești constant calitatea. Să îți rafinezi modul de a gândi. Să știi ceea ce vrei și să fii perseverent. Transformările profunde și de durată necesită angajament 1000%, pasiune și scopuri clare. Fii tu însuți energia pe care vrei să o atragi!

Despre una dintre cele mai puternice modalități de a-ți schimba tiparele energetice și tot ceea ce atragi în viața ta în articolul LEGEA ATRACȚIEI: CUM SĂ ÎȚI ALINIEZI MINTEA PE TIPARUL ENERGETIC AL REALITĂȚII PE CARE ȚI-O DOREȘTI

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment