O noua stare de constiinta inseamna o noua viata

Din momentul in care iti dai voie sa vrei cu toata fiinta ta ceea ce deja iti doresti in sufletul tau, vei incepe sa produci transformari incredibile.

Multi oameni isi limiteaza propriile visuri pentru ca nu vad posibilitatile “realiste” prin care acele visuri s-ar putea implini. Dar tocmai faptul ca isi blocheaza singuri potentialul energetic, respectivele obiectivele raman neatinse.

Da-ti voie sa fii prezent 1000% in ceea ce vrei, sa iti imaginezi si sa te misti in directia destinatiei dorite. Da-ti voie sa fii trait de propria dorinta.

Trup. Minte. Suflet.

Acesta este secretul. (Citeste si CUM TE POATE AJUTA CORPUL TAU IN MATERIALIZAREA UNUI VIS)

Daca vrei sa atragi in viata ta realitati incredibil de frumoase, bogate, vibrante si implinitoare trebuie sa te aventurezi dincolo de ce crezi rational ca este posibil, dincolo de ce ti-au spus altii ca poti sau ca e bine sa faci, dincolo de orice limitare.

Viata este prea scurta ca sa iti tii in frau marile dorinte, adevaruri, nevoi si visuri.

Incepe sa iti redirectionezi atentia catre acele lucruri care iti dau energie, pofta de viata si sens.

Scoate la suprafata dorintele pe care le-ai tinut sub control atat de mult timp si da-le voie sa se raspandeasca in corpul, mintea si sufletul tau.

Nu este necesar si nici indicat sa actionezi fortat in niciun sens, pentru ca schimbarile vor porni natural din noua ta stare de constiinta.

Nimic nu trebuie sa fie nefiresc sau impins de la spate.

Cand investesti prea multa energie si devii obosit este un semn ca nu esti pe calea potrivita. Ca fortezi sau opui rezistenta la ceva.

Daca dorinta din sufletul tau este autentica si benefica pentru intreaga ta fiinta, lucrurile vor gasi o cale de a se rearanja astfel incat ceea ce vrei sa se manifeste in realitatea ta.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment