Unele lucruri sunt pur și simplu menite să se întâmple

Întâlnirile cu oamenii cheie din viața noastră se produc sub influența unei ordini superioare. Nu știm sensul fiecărei conexiuni, probabil de aceea ne dorim să controlăm evoluția unei întâlniri sau a unei relații. Așa cum ne învață rațiunea, oamenii din jur, normele morale sau experiențele din trecut. Totuși, în timp învățăm că întâlnirile cheie din viața noastră sunt naturale și libere. Nu se încadrează în tipare și limite. Se simt.

Când nu știi ce alegere să faci, este important în primul rând să rămâi deschis la orice posibilitate. Să-ți dai voie să ai opțiuni. Dacă te setezi rațional pe un anumit drum, s-ar putea să ai surprize. Și dificultăți. Cu tine însuți sau în relația cu celălalt. Indiferent de conținutul sau contextul legăturii.

Dacă ți-ai propus să crești constant, să înțelegi ceea ce te definește, să-ți respecți corpul și mesajele pe care ți le dă, te simți tot mai liber și mai deschis în fața vieții. Asta înseamnă că ești atent la semnalele semnificative din interacțiunile cu ceilalți și mai ales la conținutul și dinamica relațiilor cheie. Acele conexiuni pe care le simți ca și când au fost acolo dintotdeauna. Chimii mentale și sufletești care te fac să te simți în largul tău, îți trezesc curiozitatea pentru mai mult, te stimulează să crești și se dezvoltă tot mai frumos în timp.

Nu îți seta limite și direcții. Lasă relațiile din viața ta să decurgă natural. Viața așază lucrurile așa cum este mai bine pentru tine, secretul este să ai încredere că se întâmplă asta. Dacă simți că totul curge armonios, mergi înainte. Dacă simți că ceva nu este în regulă, ia-ți timpul necesar să înțelegi ceea ce îți spune corpul. Această atitudine nu înseamnă nici că opui rezistență, nici că forțezi ca ceva să se întâmple. Este cel mai favorabil teren unde semințele se dezvoltă natural și devin ceea ce sunt menite să devină. Ceea ce faci tu este să le cultivi și să le hrănești cu ceea ce le este necesar.

Când te afli în mijlocul unui proces important, nu există termene-limită permanente. Unele lucruri pur și simplu sunt menite să se întâmple. Și au întotdeauna un timp favorabil lor.

 

Licenţa Creative Commons
Unele lucruri sunt pur și simplu menite să se întâmple de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Reply