Universul răspunde gândurilor și trăirilor noastre interioare

Din când în când apar situații în care ai senzația că dacă nu faci tu lucrurile, nu le face nimeni. Sau momente în viață când îți dorești ceva foarte mult și acționezi hotărât în direcția respectivă, iar și iar, ca să îți dai seama că lucrurile nu se leagă. Ceva nu funcționează.

Toți trecem prin astfel de situații o dată sau de mai multe ori. Până înțelegem. Până învățăm că universul are modul lui de a manifesta experiențele pe care ni le dorim și de care avem nevoie.

Lucrurile cu adevărat importante se întâmplă în ritmul și la momentul potrivit din viață. Când încerci să grăbești concretizarea unei experiențe, relații, contract sau a oricărui lucru pe care îl vrei, înveți că există și alte forțe de care trebuie să ții cont. Înveți că experiențele coapte pentru tine curg. Se desfășoară natural, ușor. Pentru că tu însuți te afli pe aceeași frecvență cu ele.

Împlinirea obiectivelor și dorințelor depinde în cea mai mare parte de noi. Acțiunea este importantă. Nu acțiunea asupra modului în care altcineva gândește sau se comportă, ci acțiunea asupra noastră. Modul în care lucrăm constant cu noi înșine ne aduce tot mai aproape de trăirea unei anumite experiențe. Iar asta presupune răbdare. Presupune să înțelegem că în timp ce facem partea noastră de treabă, Universul lucrează prin noi și pentru noi.

Când ai senzația că ceva nu se va concretiza dacă tu nu forțezi lucrurile, gândește-te că cel mai probabil acel lucru nu îți este benefic. Sau nu face parte din tine într-o anumită etapă de viață. Două elemente care vibrează pe aceeași frecvență se atrag reciproc indiferent ce. Nu există altă cale, pentru că este o lege universală. Doi oameni care împărtășesc vibrații asemănătoare se atrag. La fel, experiențele pe care le atragem au aceeași frecvență cu anumite părți din noi. Este inevitabil. De aceea, singurele acțiuni cu adevărat benefice sunt cele pe care le facem asupra modului nostru de a gândi și de a înțelege viața. Universul știe ce face. Ne putem baza că răspunde de fiecare dată gândurilor și trăirilor noastre interioare. În cel mai logic și ordonat ritm.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Reply