Potrivirea vibrațională: cheia procesului de manifestare

Din când în când, apar situații în care ai senzația că dacă nu faci tu lucrurile să se întâmple, nu le face nimeni. Sau momente în viață când îți dorești ceva foarte mult și acționezi hotărât în direcția respectivă, iar și iar, ca să îți dai seama că lucrurile nu se leagă. Ceva nu funcționează.

Toți trecem prin astfel de blocaje o dată sau de mai multe ori. Până înțelegem. Până învățăm că Universul ține cont de aliniere vibrațională, convingeri personale, momente potrivite și poate de aspecte spirituale care trebuie asimilate în această dimensiune de către fiecare suflet în parte.

Experiențele marcante se întâmplă în ritmul și stadiul potrivit de viață.

Când încerci să grăbești concretizarea unui vis, a unei relații sau a oricărui lucru pe care îl vrei, înveți că există și alte variabile de care trebuie să ții cont. Înveți mai ales că fructele coapte cad singure. Ceea ce trebuie să intre în viața ta, vine natural pentru că tu însuți te afli pe frecvența potrivită și pentru că te va ajuta să evoluezi către următoarea etapă de maturizare spirituală. 

 

 

 

Împlinirea dorințelor personale depinde într-un mod esențial de tine.

Modul în care lucrezi constant cu propriile resurse mentale și emoționale te aduce tot mai aproape de trăirea unei anumite experiențe.

Dar asta presupune răbdare, pentru că uneori în planul material lucrurile tind să se petreacă un pic diferit. Trebuie să înțelegi că în timp ce tu îți faci partea ta de treabă, Universul și-o face pe a lui. Prin tine și pentru tine.

Când ai senzația că ceva nu se va concretiza dacă nu forțezi lucrurile, gândește-te că cel mai probabil nu ești încă aliniat profund la energia respectivă, existând alte aspecte din interiorul tău care te împiedică să integrezi acea experiență. Amintește-ți, de asemenea, de situații când te-ai uitat în urmă și ai mulțumit Universului că nu ți-a dat ceea ce la un moment dat cereai cu ardoare, realizând că de fapt nu era ce voiai cu adevărat. 

Două energii care vibrează pe aceeași frecvență se atrag reciproc. Doi oameni care împărtășesc vibrații de bază comune ajung împreună pentru un scop care trebuie împlinit la momentul potrivit.

Experiențele pe care le atragi au aceeași frecvență cu anumite părți din tine. De aceea, singurele acțiuni cu adevărat benefice și cu putere de transformare sunt cele pe care le faci asupra modului tău de a gândi și de a înțelege viața. Universul știe ce face. Te poți baza că răspunde de fiecare dată gândurilor și trăirilor tale. În cel mai logic și ordonat ritm.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment