Activarea puterii interioare prin meditație și afirmații pozitive

Un procent de 99% din suferința și limitările cu care ne confruntăm în viață provine dintr-o abordare pasivă asupra propriilor resurse interioare.

Pentru unii oameni este mai confortabil să predea responsabilitatea circumstanțelor exterioare sau altor persoane din viața lor. Este mai ușor să nu lucreze cu ei înșiși și să se limiteze la hotărârile pe care lei iau cei din jur. Pentru alții, preluarea controlului și asumarea propriei puteri de schimbare reprezintă un stimul motivant puternic. Ei știu că orice obstacol poate fi depășit și orice obiectiv poate fi concretizat.

Adevărul este că un om care vrea ceva cu adevărat reusește, iar dacă pentru asta trebuie să facă transformări masive în viața lui, le face. Un astfel de om înțelege că cea mai importantă schimbare stă în modul de a gândi și de a simți. Știe că aceste două instrumente sunt o forță puternică de transformare a propriei vieți și le folosește la maxim.

VIAȚA A FOST GÂNDITĂ SĂ FIE TRĂITĂ DIN PLIN, CA UN ADEVĂRAT FESTIN. Natura este cel mai bun exemplu. Orice există abundă de energie, forță și vitalitate. Universul este construit din realități și posibilități infinite. Totul vibrează natural și armonios.

Te poți alinia la acest flux abundent de energii benefice în măsura în care înveți să îți acordezi mintea pe cele mai înalte frecvențe energetice. Asta înseamnă să preiei controlul asupra propriilor tipare mentale și emoționale și să-ți stabilești direcții noi în viață.

Încercând diferite metode de antrenament mental, am descoperit că cel mai puternic și rapid mod de transformare interioară este folosirea programelor audio pentru meditație cu afirmații pozitive. Un astfel de program reprezintă o tehnologie complexă care te induce ușor și plăcut în cea mai profundă stare de relaxare și liniștire a minții, în timp ce sugestiile pozitive care rulează pe fundal pătrund în subconștient și, prin repetiție, creează noi tipare energetice.

AVÂND LA BAZĂ PROCESUL DE STIMULARE CEREBRALĂ, un program de meditație audio te conduce cu ajutorul unor sunete specifice către o stare mentală pe deplin relaxantă, iar prin intermediul afirmațiilor pozitive repetate se realizează reprogramarea subconștientului și acordarea energetică pe fluxul abundenței, fericirii, succesului și sănătății depline.

Folosirea bătăilor monoaurale, binaurale şi a tonurilor izocronice pe diferite frecvenţe contribuie la sincronizarea emisferelor cerebrale şi la crearea unei stări de focalizare completă a creierului. Sunetele binaurale îmbinate cu muzica ambientală sunt utilizate în tehnicile de relaxare, meditaţie, îmbunătăţirea unor funcţii ale creierului precum atenţia, concentrarea, învăţarea, fiind extrem de eficiente în reducerea şi eliminarea stresului, îmbunătăţirea unor funcţii şi procese mentale,  managementul durerii, sporirea intuiţiei şi a creativităţii şi în activarea capacităţilor extra-senzoriale.

Dincolo de aceste beneficii, cele mai profesioniste și complexe programe de meditație audio sunt destinate stimulării forței interioare și creării unor coduri energetice puternice, pline de vitalitate. Numai din acest loc, poți lua cele mai benefice hotărâri pentru evoluția ta. Când preiei controlul asupra resurselor de care dispui și alegi să le scoți la suprafață, orice îți propui devine posibil.

POTENȚIALUL DE SUCCES, ABUNDENȚĂ FINANCIARĂ, IUBIRE ȘI SĂNĂTATE SE AFLĂ ÎN INTERIORUL TĂU. Sunt stări de conștiință la care te poți acorda atunci când îți antrenezi mintea la cote de vârf prin relaxare profundă, meditație și sugestii pozitive puternice.

Personal, pentru că mă pasionează în aceeași măsură limba engleză și urmăresc să-mi dezvolt fluența și un accent cât mai natural, aleg să lucrez zilnic cu programele marcă audiomentaltraining.com (click aici pentru mai multe info).  În felul acesta, am acces și la afirmații pozitive rostite de un vorbitor nativ și la toate benefiicile unui program audio destinat relaxării, meditației și reprogramării mentale. Schimbările care se produc la nivelul minții sunt absolut fascinante și complexe. Undeva, la un nivel foarte profund, începe să se creeze UN SISTEM NOU ȘI VIABIL DE CONVINGERI care te ghidează către transformări energetice și fizice dincolo de imaginația ta. Obiectivele pe care ți le propui încep să se concretizeze în moduri neașteptate, te simți plin de energie și motivat, începi să atragi tot mai mulți oameni care rezonează cu ideile tale, resurse de care ai nevoie și oportunități pur și simplu spectaculoase. Și asta doar în cateva săptămâni de folosire a programelor audio de meditație.

Pe site-ul audiomentaltraining.com ai acces la 5 programe diferite, în funcție de scopul pentru care vrei să lucrezi: Everlasting Prosperity, Fulfilling Relationships, Optimal Health, Peak Performance și Speed Learning.

Fiecare dintre ele este un pachet care conține 3 variante de programe: stimulare mentală de zi, stimulare mentală de noapte și un program de meditație cu sugestii pozitive subliminale.

În plus, unul dintre programe este gratuit: Free Mindfulness Meditation click aici și îl poți descărca pentru a vedea dacă acest gen de meditație și antrenament mental ți se potrivește.

Îți recomand să încerci cel puțin unul dintre cele cinci programe audiomentaltraining.com cu afirmații pozitive ca să înțelegi puterea de transformare pe care o are o meditația zilnică asupra minții. Am convingerea că după ce vei gusta efectele profunde de liniștire a gândurilor, relaxare deplină, eliberare interioară și motivare puternică vei vrea să explorezi tot mai mult și să produci schimbări pozitive tot mai masive în viața ta.

Găsești programele aici.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional .

1 Comment

  • Ilie

    February 20, 02 2017 07:22:04

    I like very much this posting

Leave a Comment