Activează-ți întregul potențial

Scriam în articolele trecute, Beneficiile afirmațiilor în starea de meditație și Legea Atracției: cum să-ți aliniezi mintea pe tiparul energetic al realității dorite despre modul în care poate fi reprogramat subconștientul pe cea mai rapidă și eficientă cale.

Cum orice alegere pe care o facem are nevoie de angajament total și de perseverență, la fel și un program audio de antrenament mental trebuie folosit zilnic. Când vorbesc despre cea mai scurtă cale de a sugestiona subconștientul și de a produce schimbările pozitive care ne interesează, mă refer la impactul pe care afirmațiile îl au când mintea se află în stare profundă de meditație, iar corpul este receptiv pe deplin la sugestiile folosite.

După primele 3 zile de antrenament mental cu programul Activează-ți întregul potențial, un produs meditează.ro, înțeleg mai mult despre efectele și beneficiile stimulării creierului cu ajutorul unei tehnologii pentru meditație audio care folosește stimuli sonori modelați pe frecvențe precise și afirmații pozitive foarte puternice.  Despre ce fel de efecte vorbesc:

Deconectare totală de cotidian

Prima schimbare pe care o simt ori de câte ori încep programul ales este retragerea într-un spațiu personal, plin cu mine. Agitația, discuțiile, ideile, provocările, emoțiile amestecate și distragerile de peste zi, toate se dizolvă.  Sunt prezentă și mă încarc cu liniște și energie pozitivă. Este de asemenea o modalitate excelentă să dai startul unei zile productive, pline de motivație și claritate.

Bucurie spontană

Primele secunde de audiție îmi trezesc un zâmbet larg, ca și cum întregul meu corp se bucură de experiență. O stare de bine. Pur și simplu. Stimulii sonori cu care este construit tot programul sunt un deliciu atât pentru minte, cât și pentru organism. O experiență mentală, emoțională și kinestezică în același timp.

Relaxarea gradată și profundă a corpului

Pe măsură ce experimentez această formă de meditație, împreună cu afirmațiile pozitive incluse , mă bucur tot mai mult de o stare interioară de bine. Totul vibrează la unison și mă simt ușoară. După o zi încărcată și agitată la birou, am resimțit din plin experiența de relaxare pe sunetele și frecvențele liniștitoare ale programului meu de meditație.

Liniștirea minții

Probabil cel mai important beneficiu din care decurg toate celelalte efecte pozitive. Ritmul tensionat  de lucru din unele zile, task-urile și urgențele, discuțiile purtate în momente nepotrivite, amânările unor lucruri importante, imprevizibilul sau inevitabilul, emoțiile intense, zgomotul de fond, aglomerația orașului, toate se liniștesc. Mintea se focalizează doar asupra sugestiilor din program și este o experiență diferită de concentrarea de peste zi. O focalizare calmă care-ți creează spațiu să respiri liniște prin toți porii.

Reîmprospătarea și amplificarea energiei pozitive

Revigorant! Asta este cea mai puternică senzație pe care ți-o lasă un program de meditație audio realizat de profesioniști. Cineva care știe ce face și o face din pasiune. Bătăi monoaurale, binaurale, tonuri izocronice, muzică de fundal, voce armonioasă, afirmații perfect sincronizate cu stimulii sonori și multe alte detalii care înseamnă știință. Muncă, talent și o tehnologie gândită inteligent. Toate astea înseamnă un program de meditație audio care produce cu adevărat rezultate, la nivel mental, emoțional și fizic. Când antrenamentul ia sfârșit mă simt încărcată cu liniște și revigorată în același timp.

Disciplinare

Să urmezi un program audio de meditație, unul care să îți placă foarte mult, înseamnă disciplină. Fără să îți impui, fără să faci eforturi. Dimineața și seara simți să te deconectezi de tot și să intri în contact cu propriul corp. Să fii prezent. Sunt multe beneficii și rezultate cărora le dai de gust. Și vrei tot mai mult. Îți creezi astfel o auto-disciplină plăcută care dă rezultate din plin!

Și astea nu sunt decât efectele resimțite după primele 3 zile 🙂 Sunt curioasă să experimentez multe alte rezultate în perioada care urmează și treptat să încerc și celelalte programe.

P.S. Este indicat să folosești minim 21 de zile consecutive același program de meditație și ideal ar fi ca în această perioadă să lucrezi doar cu unul singur. Efectele sunt mai clare și mai puternice.

Afirmațiile incluse în programul de meditație Activează-ți întregul potențial:

    Am încredere în mine și în potențialul meu
    Pot să realizez tot ceea ce îmi propun
    Sunt o persoană pozitivă
    Văd oportunităţi peste tot în jur
    Acţionez cu încredere în direcţia ţelurilor mele
    Folosesc timpul în mod eficient
    Lucrez inteligent
    Am succesul scontat
    Acționez cu pasiune şi dedicaţie
    Sunt o persoană hotărâtă
    Sunt o persoană disciplinată
    Merit să am succes
    Acţionez la momentul potrivit, ori de câte ori e nevoie
    Urmez îndeaproape planul de acţiune
    Merit pe deplin să am succes
    Am încredere în resursele și abilităţile mele
    Îmi construiesc propriul meu succes
    Sunt o persoană motivată
    Îmi place să finalizez lucrurile începute
    Îmi construiesc propriul meu succes

Cum nicio experiență nu este la fel de puternică și convingătoare ca cea pe care o trăiești tu însuți, te invit să explorezi beneficiile programelor de antrenament mental și să alegi ce ți se potrivește de pe site-ul www.meditează.ro

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

1 Comment

Leave a Comment