Alege să privești viața dintr-o perspectivă creativă

Realitatea subiectivă a fiecăruia dintre noi este construită din propriile gânduri și sentimente manifestate în planul material. Pe măsură ce observi tot mai atent ce se întâmplă în viața ta, înțelegi din ce în ce mai profund adevărata putere a energiei mentale. Conștientizezi că libertatea și responsabilitatea îți aparțin. Mai mult decât atât, descoperi cheia schimbărilor pe care ți le dorești: creativitatea.

Cu cât mintea ta este mai creativă, cu atât mai multe oportunități noi atragi în viața ta.

Gândurile, ideile și emoțiile sunt forme de energie care magnetizează din mediul înconjurător tot ce vibrează pe frecvențe apropiate, de aceea o minte plină de resurse pozitive este catalizatorul schimbărilor pe care ți le dorești.

O minte săracă nu poate genera decât o viziune limitată și posibilități restrânse, continuând să atragă iar și iar aceeași oameni, aceleași situații și aceleași lucruri. Rutina este o consecință a unei gândiri îngrădite. Pe de altă parte, deschiderea la idei noi, imaginația bogată și capacitatea de a genera soluții creative pentru probleme complexe te propulsează în cel mai scurt timp pe cele mai înalte niveluri ale împlinirii personale.

Fie că îți dorești clienți noi, parteneri de afaceri aliniați la valorile tale morale, călătorii în destinații de vis, casa ideală sau o relație de iubire împlinită, ai nevoie de o minte saturată de gânduri și emoții constructive. Cele mai puternice și benefice energii sunt atrase de persoanele care-și folosesc potențialul mental.

Norocul favorizează doar mințile pregătite. (Louis Pasteur)

Privește în jurul tău și observă toate lucrurile care te fascinează. Crezi că au fost făcute de oameni cu super-puteri? Nu, au fost create de oameni care și-au extins constant orizontul gândirii. Care au înțeles că secretul transformării imposibilului în posibil este o minte creativă. O minte stimulată la capacitate maximă prin cele mai eficiente modalități.

Creativitatea presupune curajul de a da drumul certitudinilor. (Erick Fromm)

Când viața este privită prin prisma unei minți deschise și pline de resurse, problemele sunt transformate în oportunități de dezvoltare. Se creează astfel un flux vibrant de energii creatoare care accelerează nu doar materializarea celor mai benefice idei, ci și evoluția spirituală a ființei umane.

Cea mai puternică (și totodată cea mai plăcută) modalitate de stimulare a creativității sunt programele de meditație audio cu afirmații pozitive. Sunetele speciale modulate pe frecvențe specifice sunt menite să te inducă în cea mai profundă stare de relaxare și să acceseze domeniul minții subconștiente. Pe măsură ce sugestibilitatea subconștientului crește, sugestiile incluse într-un program de meditație audio sunt mult mai ușor asimilate, producând transfomări de durată în modul de gândire, în exprimare și comportament.

Beneficiile meditației asupra minții și sănătății fizice sunt numeroase, iar cercetătorii continuă să scoată la suprafață noi și noi informații.

Unul dintre cele mai puternice efecte ale calmării gândurilor este dinamizarea intuiției și a imaginației.

Când mintea tace, aprofundăm conexiunea cu formele superioare de inteligență, acele energii creatoare existente și în interiorul nostru. Pe un astfel de fond calm și deschis, sugestiile pe care le conține un program de meditație audio se imprimă în memoria profundă și sunt traduse în cel mai scurt timp în echivalentul lor spiritual sau material.

Astfel, pentru îmbogățirea și dinamizarea propriilor resurse creative, îți recomand să lucrezi cu programul Creativitate, marcă meditează.ro. Durează 20 de minute și conține sunete specifice cu efecte puternice pentru echilibrarea emisferelor cerebrale și inducere în starea de meditație profundă. Sugestiile incluse te relaxează pe toate nivelurile și îți creează în subconștient programe de gândire noi, creative și atrăgătoare de energii benefice.

Cercetări aprofundate în domeniul neuroștiinței și psihologiei arată că antrenându-ți zilnic mintea cu ajutorul programelor speciale de meditație audio și sugestii pozitive puternice, accesezi cele mai profunde resurse creative și îți dezvolți abilitatea de a crea soluții practice la orice gen de probleme. Mai mult, reprogramându-ți subconștientul cu perspective constructive asupra vieții, se dezvoltă noi tipare energetice, ceea ce înseamnă că începi să atragi oameni, experiențe și lucruri diferite în viața ta.

Antrenându-ți zilnic mintea cu un program de meditație audio și sugestii pozitive puternice, îți accesezi cele mai profunde resurse creative.

Când lucrezi cu programul Creativitate, alege-ți un moment liniștit al zilei și un loc în care să fii doar tu. Diminețile sunt ideale, așa încât energiile sunt mai așezate și îți poți seta un start excelent pentru întreaga zi. Ideea este că orice moment al zilei în care te poți întinde și deconecta este potrivit. Lasă orice alte preocupări deoparte și urmărește să fii prezent în această experiență de meditație audio și reprogramare mentală. Pe măsură ce asculți sunetele de stimulare cerebrală și sugestiile incluse, te relaxezi tot mai profund și te cufunzi într-o stare plenară de serenitate. Este natural dacă simți să adormi, subconștientul rămâne receptiv, iar afirmațiile își fac efectul în continuare.

Ce schimbări se produc când folosești un program complex pentru meditație și reprogramare mentală:

– îți calmezi mai ușor mintea, chiar și atunci când nu folosești programul de meditație
– îți apar idei și soluții noi pentru proiectele la care lucrezi
– îți dezvolți tot mai mult încrederea în forțele proprii
– mintea ta este mai focusată, viziunea asupra viitorului mai clară
– atragi sincronicități, oameni și experiențe în acord cu intențiile tale
– începi să privești provocările cu care te confrunți dintr-o perspectivă creativă și motivantă
– iei decizii mai sănătoase și îți crești productivitatea

Alege să investești timp și atenție în dezvoltarea potențialului tău mental, pentru că toate celelalte aspecte ale vieții tale depind de calitatea gândirii și de resursele tale interioare. Nu-ți lăsa propriile convingeri negative să te limiteze. Construiește-ți unele noi care să te susțină în orice faci și să-ți aducă împlinirea pe care ți-o dorești. Alege să privești viața dintr-o perspectivă creativă și vei atrage posibilități dincolo de imaginația ta. Te invit așadar să explorezi în profunzime programul de meditație audio Creativitate și să produci transformări masive în viața ta începând chiar din acest moment. Programul îl găsești aici: www.mediteaza.ro

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment