Audio Mental Training: reprogramarea subconștientului la o nouă dimensiune

Despre pasiunea mea pentru antrenamentul mental cu programe audio de meditație și afirmații pozitive știi deja probabil din articolele anterioare în care am explicat cum funcționează și ce beneficii produce această tehnologie de vârf.

Dacă nu ai apucat să le citești, o poți face aici:

Schimbă-ți gândurile, schimbă-ți viața

Activează-ți întregul potențial

Reprogramarea subconștientului prin antrenarea undelor cerebrale și inducerea unor sugestii puternice pe un fond de relaxare profundă este un proces complex cu efecte radicale asupra transformării conștiinței și în esență a întregii vieți.  

Poate fi un instrument absolut revoluționar pentru reproiectarea propriului destin.

Spun “poate fi” pentru că atunci când lucrezi să-ți resetezi tipare mentale negative profund înrădăcinate în subconștient, vrei să alegi cea mai avansată, profesionistă și eficientă tehnologie.

Încrederea totală în programele de antrenament mental pe care le alegi este esențială în procesul de transformare personală.

Ai nevoie să știi că în spatele acestor tehnologii sunt oameni care…

… știu cu adevărat ce fac,
… studiază și cercetează continuu știința reprogramării mentale,
… sunt ei înșiși pasionați de propria evoluție spirituală,
… ridică la nivel de artă tot ceea ce fac
… produc rezultate concrete în domeniul lor de specializare

Pentru mine, aceste criterii sunt fundamentale. Este vorba despre mintea mea și despre efectele pe care le produc prin alegerile pe care le fac. Așa că am grijă să aleg cele mai profesioniste și de încredere instrumente pentru dezvoltare personală.

Adevărul este că dacă ne hrănim mintea și sufletul cu lucruri superficiale, producem schimbări și rezultate superficiale în viața noastră.

Pentru că sunt pasionată în aceeași măsură de limba engleză, am descoperit de curând  o modalitate excelentă de a îmbina această pasiune cu plăcerea de a folosi programe audio pentru meditație și reprogramare mentală.

De ceva vreme, am descoperit și studiat site-ul:

www.audiomentaltraining.com.au

unde am găsit resurse inovative de vârf în domeniul reprogramării subconștientului.

Este vorba despre o tehnologie complexă care conține stimuli sonori modelați pe frecvențe specifice – meniți să proiecteze mintea și corpul în cea mai profundă stare de deconectare – bătăi binaurale, tonuri izocronice, muzică de meditație, muzică ambientală de relaxare, sunete din natură și afirmații pozitive (cireașa de pe tort 🙂 ).

Pentru pasionații și vorbitorii de limbă engleză, programele marcă audiomentaltraining.com.au sunt varianta ideală de antrenament mental și remodelare personală.

Diferit și cu siguranță de neegalat la aceste produse este faptul că fiecare dintre ele vine într-un pachet care conține de fapt 3 programe audio:

– un mp3 de 30 de minute pentru antrenamentul mental de zi
– un mp3 de 40 de minute pentru asimilarea sugestiilor în timpul somnului
– si un mp3 de 25 de minute cu sugestii subliminale

O experiență complexă absolut fascinantă pentru oricine este interesat să producă în cel mai scurt timp transformări pozitive profunde în modul de gândire și comportament. Afirmațiile incluse sunt cuprinse în descrierea produselor. În momentul de față, sunt disponibile următoarele programe: Optimal Health, Peak Performance, Speed Learning, Everlasting Prosperity, Fulfilling Relationships. 

În plus, primești 10% reducere la orice program comandat folosind cuponul SUCCESS10. Le poți accesa aici.

Recomandă cu încredere aceste informații și prietenilor tăi care sunt pasionați de dezvoltare personală. Este convingerea mea personală că împărtășirea resurselor și experiențelor de vârf, capabile să producă rezultate pozitive radicale, este calea prin care putem contribui atât la propria fericire, cât și la bunăstarea oamenilor din viața noastră. 

 

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional .

3 Comments

 • Aura

  January 10, 01 2017 11:55:37

  Buna ziua! Avem si la noi in tara tehnologia aceasta creata de cei de la perfect-mind.com

  • Atractia Succesului

   January 11, 01 2017 12:17:39

   Da, am lucrat si cu acelea. Personal, din Romania recomand programele mediteaza.ro

   • Pintea sergiu

    January 21, 01 2017 07:56:24

    Ciao cf

Leave a Reply