Cum să îți exprimi emoțiile într-un mod sănătos și echilibrat

Te-ai întrebat vreodată care este secretul unei persoane charismatice? Ce anume te atrage inconștient și te face să-ți dorești să fii în prezența ei cât mai mult? Răspunsul este simplu și complex în același timp: modul în care își gestionează emoțiile.

 

Când energia curge liber, lucrurile se manifestă natural

Oamenii care emană charismă, încredere de sine și totodată deschidere sunt cei care au învățat să-și exprime în mod sănătos stările interioare. Când energia curge liber, totul se manifestă armonios și natural. Dimpotrivă, când îți reprimi emoțiile, vorbești prea mult despre ele sau le exteriorizezi într-un mod conflictual, se creează blocaje, frustrări și bariere de comunicare. Întâi în relația cu tine însuți, iar apoi în relațiile cu cei din jur.

 

Echilibrul dintre emoțiile pe care nu le exprimi și ce stări comunici într-o relație

În timp ce este sănătos ca unele sentimente și gânduri să le păstrezi doar pentru tine, există și emoții în prezența cărora trebuie să te faci confortabil și să le exprimi. Cum faci diferența între ele și cum știi când e cazul să rămâi tăcut și să lucrezi cu tine însuți și când să abordezi o problemă deschis? Mai mult decât atât, poți rămâne autentic chiar și atunci când alegi să nu vorbești despre ce gândești sau simți?

Pe măsură ce, la nivel interior, îți dai voie să experimentezi orice emoție (indiferent de natura sau sursa ei) devii tot mai centrat. Astfel, înveți treptat să te lași ghidat de propria intuiție, o sursă infinită de cunoaștere și inteligență. Conectându-te tot mai profund și autentic cu propriile emoții, te deschizi tot mai mult în relațiile energetice cu cei din jur. Începi să-i simți și să intuiești adevăratele lor intenții. Energia curge liber, iar comunicarea devine naturală. Corpul tău știe acum când să exprime stările interioare și când trebuie să le gestioneze fără a le exterioriza. Ca într-un dans în care tu și partenerul tău preluați inițiativa pe rând, în mod echilibrat, în timp ce rămâneți conectați la cel mai profund nivel.

 

Meditația combinată cu afirmații pozitive: calea către autenticitate și exprimare plenară de sine

Ca să-ți dezvolți această capacitate este nevoie totuși de antrenament, lucru perseverent cu tine însuți, auto-cunoaștere și o reprogramare eficientă a vechilor credințe care te blochează să te exprimi liber. În relațiile mele de life coaching, recomand folosirea programelor audio pentru meditație care conțin sugestii pozitive puternice. Sunt o modalitate complexă, puternică și rapidă de a construi tipare energetice noi. Având la bază procese şi mecanisme neurologice de modificare a frecvenţelor undelor cerebrale, un program profesionist de meditație audio te conduce treptat către cele mai profunde stări de relaxare și reconectare cu propria intuiție. Abordării ştiinţifice i se adaugă dimensiunea spirituală bazată pe înţelepciunea practicilor străvechi de echilibrare și expansiune a conștiinței prin meditaţie.

 

Ce beneficii obții când lucrezi cu un program de meditație audio?

– intrarea cu ușurință în starea de meditație și auto-centrare spirituală
– reconectarea cu propriile emoții și dizolvarea blocajelor energetice
– accesarea subconștientului și reprogramarea tiparelor negative de gândire
– atât exprimarea naturală a propriilor stări, cât și gestionarea în mod sănătos a celorlalte trăiri
– sporirea încrederii de sine și a charismei personale
– deblocarea comunicării în relațiile cu cei din jur și atragerea unor conexiuni armonioase
– creșterea nivelului de vitalitate și sănătate mentală/emoțională

 

Dacă ești interesat și pregătit să produci schimbări pozitive masive la nivel emoțional, îți recomand programul pe care îl folosesc și eu: EXPRIMAREA EMOȚIILOR marcă meditează.ro Este disponibil AICI și se livrează electronic pe email imediat cum plata a fost efectuată și confirmată. Îți doresc claritate și spor în tot ce întreprinzi!

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Leave a Comment