Legea Atracției: afirmații pozitive pentru reprogramare mentală

Despre Legea Atracției probabil ai citit mai multe informații până acum. Este o abundență de articole utile pe tema asta. Pe blogul meu am vorbit despre puterea gândurilor și rolul stărilor interioare în procesul de manifestare în articolele Atragi întotdeauna oamenii și circumstanțele care îți corespund vibrațional și Ai grijă de gândurile tale, ele îți creează realitatea.

Dacă ești pasionat să explorezi în profunzime Legea Atracției pentru a concretiza mai ușor rezultatele pe care ți le dorești, îți recomand să te focalizezi pe folosirea afirmațiilor pozitive. Cuvintele puternice care creează stări benefice și exprimă clar schimbările pe care vrei să le produci reprezintă motorul reprogramării mentale.

Folosite într-o stare de relaxare deplină și receptivitate maximă, sugestiile induse pătrund în subconștient și sunt rapid asimilate. Ca orice idee sau stare imprimată în mintea subconștientă, noile afirmații sunt traduse, prin diferite căi, în echivalentul lor spiritual sau material. Prin ce modalități, nici nu trebuie să știm. Subconștientul este plin de resurse și conectat la însăși inteligența superioară care ne guvernează.

Așadar, cel mai puternic motor care pune Legea Atracției în mișcare sunt afirmațiile pozitive, iar cheia care dinamizează și dă forță maximă acestui motor este starea de receptivitate deplină a subconștientului.

Emile Coué, psiholog și farmacist francez, este autorul metodei de vindecare și reprogramare a minții subconștiente cu ajutorul sugestiei dirijate. Renumita afirmație cu care a obținut rezultate spectaculoase în vindecările pacienților săi era “Cu fiecare zi ce trece mă simt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere.” Repetată iar și iar și iar, această idee pătrundea în subconștientul bolnavilor și se traducea într-un timp relativ scurt în îmbunătățirea stării de sănătate și chiar vindecarea totală a bolilor cu care unii dintre pacienți se confruntau.

Exemple de sugestii care acccelerează materializarea dorințelor tale

Pe site-ul meditează.ro există un program de meditație audio numit Legea Atracției , bazat pe afirmații pozitive și idei forță special concepute pentru a înlătura orice fel de bariere mentale sau emoționale care te împiedică să experimentezi plenar ce îți dorești.

Sugestiile folosite în acest program se focalizează pe construirea încrederii în legea manifestării gândurilor și pe dinamizarea propriului potențial de a atrage oamenii, resursele, circumstanțele și experiențele care te împlinesc. Întregul program de meditație este destinat realizării pe calea cea mai scurtă a armoniei vibraționale dintre dorințele și convingerile personale.

Legea atracţiei se manifestă în viaţa mea zi de zi
Legea atracţiei funcţionează cu adevărat
Pot să îmi implinesc visurile
Atrag puterea în viaţa mea
Atrag prietenii stabile şi de lungă durată în viaţa mea
Atrag parteneri ideali în viaţa mea
Atrag relaţii profesionale de succes în viaţa mea
Atrag lucruri pozitive în viaţa mea
Atrag succesul profesional în viaţa mea
Am capacitatea de a atrage orice îmi doresc
Pot obţine tot ceea ce îmi propun
Pot obţine tot ceea ce îmi doresc
Mintea mea poate transforma dorinţele în realitate
Atrag banii în viaţa mea, sunt prosper
Atrag relaţii echilibrate în viaţa mea, sunt echilibru
Atrag iubirea în viaţa mea, sunt iubire
Atrag oportunităţi de afaceri în viaţa mea
Atrag fericirea în viaţa mea, sunt fericire
Atrag abundenţa în viaţa mea, sunt abundență

Toate aceste sugestii-forță sunt combinate cu o tehnologie complexă de stimulare neuronală bazată pe bătăi monoaurale și binaurale, tonuri izonocronice pe diferite frecvențe, muzică ambientală și sunete din natură destinate relaxării mentale și reprogramării minții subconștiente.

Eliminarea diferențelor vibraționale care blochează procesul de manifestare

Fiecare idee pozitivă implantată în profunzimea memoriei atrage puternic către sine un semnal energetic pereche, iar acesta este punctul tău de atracție. Atât timp cât sugestiile cu care lucrezi sunt formulate clar și aliniate pe tiparul energetic al dorinței tale, lucrurile pe care le vrei încep să fie atrase către tine.

Utilizarea zilnică a unui program de meditație audio cu afirmații pozitive cheie conduce la schimbări benefice de durată în modul de gândire și comportament, și implicit declanșeză o serie de transformări masive în calitatea vieții tale. Începi să înțelegi din perspective noi cum funcționează Legea Atracției și înveți să-ți materializezi tot mai ușor intențiile, datorită unei conexiuni emoționale tot mai profunde cu esența lor energetică.

Avantajul folosirii acestei tehnologii este tocmai îmbinarea efectelor de relaxare la nivelul întregului corp, sporirea receptivității minții și inducerea unor idei pozitive puternice.

Îți recomand cu încredere să descoperi în profunzime programul de meditație audio Legea Atracției și să experimentezi puterea afirmațiilor pozitive incluse în această tehnologie. Programul îl  găsești aici:

www.mediteaza.ro/legea-atractie

De asemenea, pe aceeași temă te mai pot interesa și articolele:

Activează-ți întregul potențial

Beneficiile afirmațiilor pozitive în starea de meditație

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

2 Comments

 • Antoniu

  February 14, 02 2017 07:39:27

  Salut! Foarte interesant articolul!

  Am folosit o vreme afirmațiile pozitive și am avut parte de câteva schimbări benefice. De o vreme folosesc mai mult tehnicile de vizualizare pentru a crea încredere că pot atinge ceea ce îmi doresc, cât și pentru a-mi alimenta cu energie acțiunile spre obiectivele mele.

  Mi-a plăcut mult idea de a folosi un program audio de afirmații! Chiar o să folosesc această metodă în paralel cu vizualizarea!

  Mersi tare mult! Distracție și spor în continuare!

  • Atractia Succesului

   February 15, 02 2017 12:27:19

   Buna! Intr-adevar, merg fain impreuna vizualizarea cu afirmatiile pozitive si stimularea mentala. Este interesant procesul 🙂 Have fun si tu in continuare!

Leave a Comment