Legea Atracției: cum să îți aliniezi mintea pe tiparul energetic al realității dorite

Orice obiectiv personal pe care îl poți concepe la nivel de idee poate fi materializat. Universul este creat din realități posibile infinite. Ceea ce îți dorești tu există deja, iar procesul de manifestare în planul fizic ține de alinierea propriei minți pe frecvența realității dorite.

 

Corelația dintre minte și emoții

Creierul este un organ electrochimic, iar activitatea sa poate fi măsurată sub forma undelor cerebrale emise. Aceste unde corespund unor niveluri de conștiință și stări emoționale precise. Tristețea, frustarea, mânia, depresia, mâhnirea, deznădejdea, frica, gelozia – toate sunt corelate cu un anumit tip de unde cerebrale și cu anumite zone din creier care sunt activate. La fel, bucuria, fericirea, starea de bine, iubirea, încrederea, liniștea sufletească și sănătatea deplină sunt strâns legate de activitatea creierului și de substanțele neurochimice emise.

Cercetările cu ajutorul biofeedbackului au arătat că nu doar frecvențele cerebrale influențează corpul și vibrațiile personale, ci efectul se produce și invers: gândurile, emoțiile și activitățile pe care le facem dictează activitatea creierului.

Cu ajutorul unor stimuli exteriori modelați pe frecvențe specifice, undele cerebrale pot fi schimbate și implicit starea emoțională, mentală și fizică se adaptează la noile tipuri de frecvențe.

 

Sincronizarea cu tiparul energetic al realității dorite

Ce legătură au aceste informații cu tema propusă? Ei bine, Legea Atracției spune că viteza de materializare a unui gând crește pe măsură ce te aliniezi tot mai profund și mai clar pe frecvența energetică a realității care îi corespunde. Cu cât mintea și corpul tău sunt mai mult impregnate cu starea pe care ți-o dorești, cu atât mai ușor și mai repede se concretizează în planul fizic.

Cea mai profundă stare de conștiință este și cea mai înaltă. Sentimentele de iubire, liniște interioară și de conexiune cu tot ceea ce există sunt și cele mai eficiente. Cu cât practici mai mult aceste stări, cu atât mai repede ele devin naturale pentru tine și cu atât mai ușor obiectivele propuse se concretizează. De ce? Din nou, este vorba despre alinierea minții și corpului tău la tiparul energetic pe care vrei să-l manifești.

Christopher Lenz, un cercetător care a lucrat foarte mult timp la Institutul Robert Monroe din Virginia, a condus diferite programe de dilatare a conștiinței prin sincronizarea emisferelor cerebrale (Hemi-Sync). Prin aceste programe, el a folosit mai multe tipare sonore modelate pe frecvențe specifice care au produs asupra subiecților modificări semnificative în activitatea lor cerebrală și în nivelul de conștiință experimentat.

 

Programare mentală prin meditație audio și afirmații pozitive

Este demonstrat că meditația cu ajutorul unor stimuli sonori (sau/și vizuali) pe diferite frecvențe perfect sincronizați cu sugestii și afirmații pozitive este cea mai puternică, rapidă și benefică tehnică de:
– modificare a stării de conștiință,
– programare mentală,
– aliniere energetică la obiectivele propuse
– schimbare a tiparelor negative de comportament.

 

Repetând zilnic același program audio de meditație, cu aceleași sugestii pe care vrei să le materializezi în plan fizic, tu îți creezi un nou tipar energetic, aliniat pe frecvența realității dorite. Acest nou tipar produce implicit schimbări dramatice în activitatea creierului tău, în modul de gândire, de comportament și în rezultatele pe care le obții.

 

Pe măsură ce lucrezi cu astfel de programe audio pentru meditație, accesezi niveluri de conștiință tot mai profunde și mai vaste, te conectezi mai mult cu propriul subconștient și cu propriile resurse creatoare, capeți înțelegeri noi și atingi profunzimi nebănuite în experimentarea unor stări precum iubirea, împăcarea cu ceea ce este, fericirea și starea plenară de sănătate pe nivel emoțional, mental și fizic. Să ne reamintim că Legea Atracției răspunde la intenții clare, emoții și tipare energetice.Pe site-ul meditează.ro, cel mai important site în acest domeniu, dedicat meditației și reprogramării mentale prin modificarea undelor cerebrale cu tehnologie audio performantă, poți găsi diferite categorii de programe, în funcție de rezultatul pe care vrei să-l produci: atragerea prosperității, găsirea partenerului potrivit, activarea intuiției, îmbunătățirea imaginii de sine, eliberarea de dependențe, dezvoltarea abilităților de comunicare, învățare accelerată, vindecare, dizolvarea unor blocaje sau traume emoționale și multe, multe altele.

În plus, ai opțiunea de a-ți personaliza programul audio cu propriile afirmații. Tu îți stabilești sugestiile cu care vrei să lucrezi și ți se creează cu ele un program special de meditație. Despre beneficiile programului de meditație personalizat am scris un articol aici.

 

Îți recomand să explorezi site-ul www.meditează.ro și să experimentezi începând chiar de acum vastele posibilități de materializare a lucrurilor pe care ți le dorești 🙂

 

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

1 Comment

Leave a Comment