Antrenarea undelor cerebrale: un mod puternic de a-ți transforma profund conștiința

Obișnuim să ne gândim la conexiunea noastră cu forța superioară și misterioasă care ne guvernează abia atunci când ne confruntăm cu dificultăți și simțim nevoia să cerem ghidare. O soluție miraculoasă pentru problema noastră. Vindecare. Un răspuns. Împlinirea unei dorințe arzătoare.

În aceste momente, ne orientăm cu umilință atenția în interior încercând să găsim resurse pe care în trecut nu le-am cultivat. Pe care nu ne-am preocupat să le dezvoltăm. Căutăm să accesăm puterea infinită a subconștientului nostru sau orice altă sursă de miracole în care am fost învățați să credem. Și astfel ajungem în cele din urmă la diferite modalități de antrenament mental și meditație.

Cam așa se întâmplă în cazul celor mai mulți dintre noi. Din păcate, o mare parte dintre cei care își găsesc temporar răspunsurile sau soluțiile de care aveau nevoie, se reîntorc la obișnuințele de gândire care le-au provocat suferință, lipsuri și frustrări.

De-a lungul timpului, am văzut și am simțit în propria viață cum meditația practicată în mod regulat produce efecte puternice, profund transformatoare pe toate nivelurile ființei mele. Am privit cum problemele se transformau în soluții în cel mai ingenios și natural mod. Am privit cum intențiile se concretizau și visurile deveneau realitate pe cele mai neașteptate căi. Am simțit cum deveneam tot mai centrată și mai plină de iubire. Mai conectată cu propria lumină și forță interioară. Motive care m-au făcut să continui. Ceea ce fac și în prezent 🙂

Toate aceste schimbări intense și frumoase se datorează faptului că am descoperit un mod constructiv de a mă relaxa, de a-mi liniști mintea și totodată de a-mi crea obiceiuri sănătoase de gândire: meditațiile audio cu afirmații pozitive.

Practicând în fiecare zi acest gen de relaxare și reprogramare mentală, am înțeles că poți face mult mai mult decât să folosești meditația pentru rezolvarea unor probleme. Poți crea miracole în propria viață. Folosind afirmații pozitive în mod repetat, îți construiești o minte viguroasă și setată întotdeauna pe succes. Îți descătușezi creativitatea și încrederea în propria putere.

Când intri  în starea de relaxare plenară a corpului și a minții cu ajutorul unei tehnologii performante, subconștientul ajunge la nivelul lui maxim de receptivitate. Afirmațiile pozitive pe care un program de meditație audio le conține sunt asimilate la cel mai profund nivel și odată setate ca tipare mentale și emoționale, începi să proiectezi în Univers semnale energetice clare, întru totul benefice. La rândul lor aceste semnale atrag  ca un magnet gânduri, idei, emoții, oameni, situații, lucruri și experiențe care corespund din punct de vedere vibrațional noilor tale convingeri. Astfel, se declanșează un flux puternic de influențe care te propulsează către o fericire mai mare, succes, sănătate, prosperitate și desăvârșire spirituală.

În prezent, lucrez cu programele de meditație și antrenament mental audiomentaltraining.com.au. Motivul pentru care le-am ales este faptul că sunt gândite complet. Fiecare program este disponibil în trei variante diferite – la pachet sau achiziționate separat. Meditație audio de zi, meditație audio de noapte și un program pentru meditație cu sugestii pozitive subliminale. Frecvențele fiecărui program sunt create special pentru inducerea stării de relaxare și antrenare a creierului atât pe timp de zi, când ai nevoie să te încarci cu energie, cât și pe timp de noapte, când organismul are nevoie de odihnă.

De asemenea, atunci când citești sau lucrezi la birou poți asculta programul cu afirmații subliminale din același pachet. Îți dă voie să te concentrezi asupra a ceea faci pentru că sugestiile nu sunt la un nivel perceptibil. Totuși ele rulează și, împreună cu frecvențele specifice de sporire a receptivității subconștientului și muzica de pe fundal, ele contribuie la crearea noilor căi neurale și a unui nou mod de a gândi. Este fascinant cum încep să se producă transformări în viața ta fără eforturi, ascultând zilnic programul tău audio de meditație.

Prin antrenarea repetată a frecvențelor cerebrale și folosirea celor mai puternice sugestii pozitive:

– îți creezi un sistem nou de convingeri stimulante,
îți schimbi propria realitate, împlinindu-ți cele mai puternice dorințe și viziuni,
îți sporești puterea personală și încrederea în propriile calități,
îți antrenezi mintea să atingă performanțe de vârf,
emiți vibrații pozitive clare atrăgătoare de energii miraculoase,
te pui din ce în ce mai mult la unison cu fluxul natural al vieții,
îți creezi cea mai bogată și frumoasă viață cu putință

Dacă ești pasionat de meditație și antrenament mental, îți recomand cu încredere să folosești programele audiomentaltraining. com

https://www.audiomentaltraining.com.au/

Te mai pot interesa și articolele:
Vibrează la unison cu energia abundenței universale
Audio mental training: o tehnologie inovativă de transformare personală pentru minte, suflet și corp

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment