Sănătate și vitalitate la cote maxime prin meditație și afirmații pozitive

Dacă ești o persoană calmă din fire, faci totul cu răbdare și îți reîncarci regulat bateriile focalizându-te pe ce îți place cel mai mult, probabil te afli la un nivel foarte bun de sănătate și vitalitate. Având această stabilitate, prin meditație și afirmații pozitive poți lucra să produci alte schimbări pe care ți le dorești în viața ta. Însă dacă obișnuiești să te consumi din orice, lucrezi foarte mult și în condiții de stres, dormi puțin și ai o minte permanent agitată, atunci cel mai probabil sănătatea ta are de suferit. Și nu numai…

Oboseală psihică, scăderea poftei de viață și chiar depresie, inconsistență în gândire, deteriorarea relațiilor cu cei apropiați, probleme de sănătate și nevoia permanentă de a te odihni sunt câteva dintre urmările pe care starea continuă de neliniște și anxietate le generează.

Este demonstrat faptul că stresul afectează echilibrul chimic natural, având ca efect secretarea în exces a substanțelor neurochimice care suprimă funcția imunitară – cortizolul și adrenalina.

Dacă dorești să-ți construiești un mod de gândire viguros și să-ți redobândești din plin vitalitatea pe toate planurile, trebuie mai întâi să înțelegi motivul pentru care experimentezi în mod repetat probleme de sănătate. Cauza nu este pentru că altfel nu se poate sau pentru că situația ta este diferită de a altora. Motivul este mintea ta și modul în care influențează tot ce se petrece în corpul tău.

Chiar dacă se întâmplă să te confrunți cu dificultăți și situații stresante, poți învăța să-ți gestionezi gândurile și emoțiile astfel încât să-ți păstrezi sănătatea psihică, emoțională și fizică. O stare de spirit profund pozitivă și relaxarea regulată reprezintă secretul pentru un nivel optim de vitalitate. Altfel spus, starea de conștiință modifică activitatea chimică din creier și implicit funcțiile fiecărui organ în parte.

Dacă stările de spirit greșite provoacă eliberarea de substanțe neurochimice dăunătoare care, la rândul lor, generează comportamente greșite și boli, atunci putem reformula ecuația în felul următor: stările de spirit corecte provoacă eliberarea de substanțe neurochimice benefice, care echivalează cu sănătate la cote înalte și cu o stare de bine. (Michael Hutchison)

Studiile efectuate în prezent întăresc concluziile la care lumea științifică a ajuns în repetate rânduri de-a lungul timpului: sincronizarea undelor cerebrale și reprogramarea subconștientului prin sugestii pozitive conduc gradat la îmbunătățirea stării de sănătate și chiar vindecarea anumitor afecțiuni cronice și acute.

Așa cum spuneam mai devreme, convingerile subconștiente, atitudinile, gândurile și emoțiile noastre determină activitatea creierului, iar creierul hotărăște ce se întâmplă în corpul nostru. Nu situațiile exterioare, ci modul în care le gestionăm este cel care face diferența între sănătate și boală, succes continuu și eșecuri repetate, fericire și apatie.

Cheia unei minți puternice și a unei stări optime de sănătate

Includerea în programul tău zilnic a meditației cu sunete speciale pentru sincronizarea emisferelor cerebrale și sugestii pozitive este esențială pentru construirea unor tipare mentale sănătoase și redobândirea stării de bine. Efectele sunt mai intense și se resimt într-un timp mai scurt decât în cazul altor tehnici de relaxare.

Ce conține o tehnologie de meditație audio?

– sunete modelate pe frecvențe specifice destinate inducerii rapide a stării de relaxare și sincronie la nivelul undelor cerebrale (bătăi monoaurale, binaurale și tonuri izocronice)

– muzică ambientală plăcută

– mesaje subliminale și afirmații pozitive destinate creării unor tipare mentale noi, viguroase și sănătoase

Utilizarea unui program performant de meditație audio influențează și transformă în ultimă instanță toate aspectele vieții tale. Starea de flux, funcționarea coerentă, la cote maxime a organelor și un nivel excelent de vitalitate reprezintă consecințele sincronizării emisferelor cerebrale.

Cu ajutorul cercetărilor aprofundate în acest domeniu, s-a observat că folosirea programelor de meditație audio combinată cu sugestii pozitive stimulează în cel mai sănătos mod secretarea de endorfine (substanțe neurochimice asociate cu starea de bine, relaxarea, plăcerea și fericirea), ceea ce conduce la eliminarea stresului, anxietății, combaterea depresiei, întărirea funcției imunitare și accelerarea proceselor de regenerare și vindecare.

Efectele utilizării zilnice a tehnologiei pentru meditație audio

Relaxare profundă
Stare de liniște și confort psihic
Calm emoțional
Echilibrarea activității emisferelor cerebrale
Experimentarea din plin a stării de sănătate și vitalitate
Favorizează dinamizarea funcției imunitare
Regenerare energetică rapidă și odihnă profundă
Creșterea la nivel maxim a sugestibilității minții
Setarea în subconștient a unor convingeri profund pozitive

Audio Mental Training: cea mai performantă și eficientă tehnologie audio de antrenament mental

Deși sunt o fire organizată și am un stil de viață echilibrat, mi se întâmplă desigur să experimentez situații care îmi depășesc pe moment puterea de autocontrol emoțional sau care îmi solicită mai multe resurse pe o perioadă mai mare de timp. Aceste vârfuri energetice se reflectă inevitabil și asupra stării de sănătate. O răceală, o migrenă, un dezechilibru la nivelul unui organ sau pur și simplu un nivel scăzut de vitalitate.

De ceva timp însă mi-am facut un obicei nou care mă ajută să gestionez mai sănătos situațiile dificile, să mă relaxez și să-mi redobândesc echilibrul emoțional în momentele încărcate. Probabil știi deja din alte articole de pe blogul meu că m-am îndrăgostit iremediabial de antrenamentul mental cu programele de meditație marcă audiomentaltraining.com.au. Este o pasiune sănătoasă care mă alimentează constant cu energie pozitivă, bucurie și sentimentul că pot gestiona orice situație nouă.

Dacă vrei să citești mai multe informații despre cum funcționează aceste programe pentru sincronizarea emisferelor cerebrale, îți recomand:

Audio Mental Training: o tehnologie inovativă de transformare personală pentru minte, suflet și corp

Modificarea frecvențelor cerebrale: un mod puternic de a-ți transforma profund conștiința

Revenind, pentru armonizarea stării de spirit și crearea unui sistem de credințe care să-mi asigure pe termen lung un nivel ridicat de vitalitate și sănătate folosesc programul Optimal Health.

Personal, ce-mi place foarte mult este că afirmațiile pozitive incluse sunt formulate într-un limbaj simplu și clar. Conțin esența. Chiar dacă nu înțelegi limba engleză, acest program este gândit astfel încât să te poți bucura de efectele lui profund relaxante. Frecvențele folosite, sunetele, muzica de fundal și vocea pe care sunt rostite sugestiile te induc ușor și rapid în cea mai plăcută și receptivă stare. În plus, atunci când creierul intră în starea Theta, subconștientul poate asimila orice fel de informații, inclusiv o limbă străină.
Câteva dintre afirmațiile incluse (traduse din engleză):

Merit să mă bucur de o sănătate perfectă
Sunt pregătit să mă bucur de o stare optimă de sănătate
Cu fiecare zi ce trece mă simt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere
Sunt plin de energie și vitalitate, mintea mea este echilibrată
Toate celulele, organele, oasele și mușchii mei funcționează optim
Îmi dau voie să mă odihnesc și să mă relaxez în mod regulat
Sănătatea este dreptul meu natural. Sunt recunoscător corpului meu și am grijă de el
Gândesc pozitiv, sunt fericit și plin de bucurie

Dacă simți că te afli în mijlocul unei perioade solicitante și ai nevoie de o gură de aer sau pur și simplu îți dorești să fii mai sănătos și să-ți crești nivelul de vitalitate, îți recomand programul Optimal Health. Vine la pachet cu 3 programe (de zi, de noapte și unul cu sugestii subliminale) și poți asculta un preview audio din fiecare (disponibile pe linkul de mai jos chiar sub imaginea de produs).

În plus, primești 10% reducere folosind cuponul success10 (pe care trebuie să-l introduci pe formularul de comandă în câmpul dedicat).

Îl poți comanda aici: 

www.audiomentaltraining.com.au/program/optimal-health

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment