Schimbă-ți gândurile, schimbă-ți viața

Îți spuneam zilele trecute despre rezultatele pe care le obțin cu programul de meditație audio Activează-ți întregul potențial pe care am început să-l folosesc de ceva vreme.

Dacă vrei să citești articolul, îl găsești aici.

De ce este esențial să folosești un program de antrenament mental atunci când vrei să produci schimbări masive în viața ta?

Pentru că îmbină două dintre cele mai puternice modalități de reprogramare a subconștientului:

1. stimuli sonori care proiectează mintea în cea mai profundă stare de meditație și receptivitate
2. afirmații pozitive care pătrund în subconștient și rescriu paternurile de gândire

Practicând zilnic această formă de meditație, îți saturezi subconștientul cu sugestiile pozitive pe care vrei să le transpui în realitate. Practic, așa funcționează întregul proces: conștientul generează idei noi, iar prin repetiție, subconștientul le preia și le implementează.

De curând, am experimentat ceva nou de la meditează.ro, o opțiune diferită de tot ce am practicat în trecut și infinit mai puternică. Este vorba despre programul de meditație audio personalizat în care sunt folosite afirmațiile pe care tu singur ți le creezi.

Este cu siguranță cea mai rapidă modalitate de a produce transformări profunde în modul tău de gândire, în tiparele comportamentale și în rezultatele pe care le obții! De ce? Pentru că lucrezi fix pe problemele cu care te confrunți, generând astfel rezultatele precise de care ai tu nevoie.

3 beneficii ale antrenamentului cu un program de meditație audio personalizat

1. Nimeni nu știe mai bine decât tine de ce ai nevoie. Antrenamentul mental audio cu propriile sugestii este ideal pentru rezolvarea unor probleme personale specifice.

2. Afirmațiile pozitive pe care tu le creezi te reprezintă 100%. Rezistența dispare pentru că bariera critică generată de mintea constientă se dizolvă. Subconștientul preia mai ușor sugestiile care poartă amprenta ta personală.

3. Procesul de reprogramare a paternurilor mentale se realizează mult mai repede și este mult mai plăcut! 🙂 Când lucrezi să produci schimbări masive în viața ta este esențial să te simți bine. Să îți placă ceea ce faci. Cu cât te simți mai bine, cu atât mai puțină energie consumi și cu atât mai spectaculoase sunt rezultatele pe care le produci.

Antrenamentul mental personalizat poate fi făcut în paralel cu orice alt program de meditație audio  pentru că este construit din propriile afirmații, gândite în acord cu nevoile tale. Dacă dorești să abordezi în același timp și alt domeniu neacoperit prin sugestiile personale, îți poți alege un alt program de meditație care vine în completare. Personal, așa recomand.

Antrenamentul mental cu programele de meditație audio marcă meditează.ro poate fi început oricând pentru că livrarea produselor este electronică. Imediat cum plata este confirmată, primești ce ai comandat. Programul personalizat durează 30 de minute și este construit din muzică de relaxare, afirmații, bătăi binaurale și tonuri izocronice.

Pentru comandă aceesează linkul:

http://mediteaza.ro/magazin/program-audio-personalizat/

Dintre toate tehnicile cu care am lucrat de-a lungul timpului, îmbinarea stimulării neuronale cu afirmațiile pozitive se dovedește a fi cea mai puternică. În plus, folosind propriile sugestii, îți poți schimba tipare mentale limitative profund înrădăcinate, producând astfel toate rezultatele pe care nu le-ai putut atinge în trecut.

Îți reamintesc că pentru a fi corecte și eficiente, afirmațiile tale trebuie să respecte 3 condiții esențiale:

– să fie pozitive
– să fie formulate la timpul prezent
– să conțină clar rezultatul pe care vrei să-l produci

Exemple de sugestii pe care le-ai putea combina pentru propriul program de meditație audio găsești în descrierea fiecărui produs meditează.ro.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

1 Comment

Leave a Comment