Vibrează la unison cu energia abundenței universale

Ești o ființă energetică într-o lume care vibrează continuu. Există în interiorul tău o sursă de putere infinită. Învățând să o accesezi și să o direcționezi conștient, începi să atragi din univers forțe subtile care îți pot schimba în mod uimitor realitatea.

Totul pornește din minte și totul poate fi reprogramat energetic cu ajutorul unor instrumente foarte puternice despre care îți vorbesc în continuare.

Preia controlul asupra tiparelor energetice  care te influențează

Datorită cercetărilor din lumea fizicii cuantice știm că orice ne înconjoară este o formă de energie, pornind de la cele mai solide și dense lucruri, până la celulele, gândurile și emoțiile noastre.

În straturile cele mai profunde ale minții tale subconștiente există înrădăcinate tipare energetice care îți influențează evoluția personală. Unele dintre ele sunt pozitive și te conectează cu experiențe minunate, altele au la bază forme de energii negative care îți produc suferință, blocaje și limitări.

Toate aceste forțe subtile îți trasează direcțiile în viață până când înțelegi cum funcționează legea atracției universale și hotărăști să preiei controlul asupra propriei tale surse de putere interioară. Spuneam mai devreme că există instrumente foarte puternice prin care te poți conecta cu câmpul energetic al posibilităților infinte și al abundenței. Aceste tehnici sunt:

1. relaxarea deplină a minții și a corpului
2. sincronizarea emisferelor cerebrale
3. folosirea afirmațiilor pozitive

Combinate, toate aceste 3 instrumente produc transformări profunde uimitoare la nivel mental, emoțional și comportamental. Schimbându-ți tiparele energetice prin care acum atragi experiențe dureroase și numeroase limitări, te deschizi fluxului energetic de prosperitate, fericire, iubire și frumusețe.

În starea naturală a vieții, totul vibrează armonios

Ca să te poți conecta la aceste forțe universale benefice trebuie ca tu însuți să vibrezi la unison cu ele. Cum? Eliberându-te de amprentele mentale și emoționale care te blochează acum și cristalizând în mintea subconștientă idei-forță noi perfect armonizate cu tiparele  energetice ale dorințelor tale.

Tehnologia Audio Mental Training răspunde în mod ideal acestei nevoi.

Programele audio de relaxare, meditație și antrenament mental conțin tehnici complexe de stimulare neuronală, sincronizare a emisferelor cerebrale și sugestii pozitive foarte puternice pentru reprogramarea cu succes a subconștientului tău.

Atingerea frecvențelor cerebrale Alpha și Theta, specifice relaxării profunde și receptivității maxime a minții, creează cadrul perfect conectării la propriile surse interioare de putere.

Conectează-te cu câmpul vibrațional al opulenței!

Folosind bătăi monoaurale, binaurale, tonuri izocronice, muzică de relaxare, sunete din natură și afirmații pozitive pe o voce feminină plăcută, programele Audio Mental Training te ajută să îți stabilești cu ușurință noi direcții energetice de atracție care funcționează la capacitatea lor maximă și te conectează cu câmpul energetic al posibilităților infinite.

Tot ce trebuie tu să faci este să perseverezi în folosirea acestor programe de meditație audio și să te bucuri de transformările cu adevărat miraculoase care se produc în viața ta.

Semnale energetice clare și vibrante pentru atragerea prosperității

Programul Everlasting Prosperity (click aici pentru detalii) este special conceput pentru dizolvarea convingerilor negative care stau la baza experiențelor frustrante în domeniul financiar și nu numai. Prosperitatea și abundența sunt o stare interioară, o forță magnetică care se poate manifesta în orice domeniu al vieții tale. Afirmațiile incluse în acest program creează semnale energetice clare și vibrante care atrag către tine experiențe magice, opulență, oportunități bogate și bunăstare interioară.

Este un pachet complex care include 3 programe diferite (pot fi cumpărate și separat): pentru folosirea pe timpul zilei, pentru noapte și un program de stimulare cu afirmații subliminale. De asemenea, sub imaginea cd-ului, există sample-uri audio pentru fiecare program în parte. Poți comanda programul de meditație audio Everlasting Prosperity aici.

Produsele Audio Mental Training sunt cele mai performante și eficiente tehnici existente la ora actuală pentru reprogramare mentală prin stimulare neuronală audio cu bătăi binaurale și sugestii pozitive.

Hotărăște să preiei acum controlul asupra forțelor tale interioare și să vibrezi la unison cu energia abundenței universale.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

2 Comments

  • marius

    February 26, 02 2017 10:35:16

    Buna, lasati si voi o mostra de melodie sa poata aprecia consumatorul ce si cum…

Leave a Comment