Programe audio

Produse audio marcă Aimgroup pentru reprogramare mentală, regenerare psihică și emoțională, rezolvarea problemelor și accelerarea materializării obiectivelor propuse. Programele conțin muzica de relaxare, zgomote albe din natură, voce masculină cu sugestii directe și indirecte, metafore și tehnici avansate de rescriere rapidă a tiparelor negative din subconștient.

Program audio pentru transformarea completă a stărilor toxice caracterizate prin gânduri negative, pesimism, dispreț de sine, depresie, auto-sabotare și convingeri limitative.

Acest program audio este indicat celor care au tendința de a se autocritica printr-un discurs interior negativ.

Acest program audio te ajută să creezi mai multă sănătate și vitalitate în corpul tău accesând și lucrând cu propria energie vindecătoare.

Program audio transformațional de reprogramare a subconștientului pentru depăsirea obstacolelor și rezolvarea automată a problemelor cu care te confrunți.

Program audio pentru regenerare psiho-mentală și eliminarea stresurilor în timpul somnului.

Program audio pentru combaterea negativității, reprogramarea și refocalizarea subconștientului pe aspectele pozitive din orice situație.

Acest program audio ajută la combaterea tendinței de a amâna taskurile importante, eliminarea distragerilor și întărirea focusului mental pe obiectivele stabilite.

Program audio destinat combaterii cauzelor și efectelor insomniei: agitație mentală, oboseală, dificultate de concentrare, nivel scăzut de energie, schimbări bruște de dispoziție, performanțe intelectuale scăzute.

Program audio destinat combaterii cauzelor și efectelor insomniei: agitație mentală, oboseală, dificultate de concentrare, nivel scăzut de energie, schimbări bruște de dispoziție, performanțe intelectuale scăzute.

Program audio ce conține metaforă combinată cu tehnici NLP pentru stări generalizate de anxietate și atacuri de panică.

Program audio adresat personelor care întârzie în mod consecvent la întâlniri și întâmpină dificultăți în dezvoltarea abilității de planificare și motivație către respectarea orelor stabilite.

Program audio destinat activării funcției primordiale a creierului de a reveni automat la starea de sănătate, vitalitate și armonie interioară, indiferent de provocările prin care treci în viață.

Acest program audio este destinat activării funcției de regenerare accelerate a organismului, susținerii procesului de vindecare și redobândirii stării de bine pe plan mental, emoțional și fizic.

Program audio adresat adulților care suferă de tulburare hiperactivă cu deficit de atenție și alte afecțiuni corelate, precum anxietatea, amânarea, plictiseala și impulsivitatea.

Program audio destinat depășirii inhibiției pe scenă, amplificarea charismei personale în fața audienței și ținerea unor discursuri publice pline de succes.

Program audio pentru combaterea fricii de vorbit în public, creșterea perfomanțelor în fața unei audiențe, pregătirea unui discurs plin de succes și captarea atenției celor prezenți.

Comanda noua mea carte MEDITATIA CIRESULUI INFLORIT
CUMPARA AICI