5 indicii că ai întâlnit un om cheie în viața ta

Nu toți suntem receptivi în aceeași măsură și fiecare dintre noi are un ritm de autocunoaștere propriu. Dacă nu poți spune că te numeri printre persoanele intuitive, cu puțin exercițiu, gradul tău de receptivitate se poate mări. Cu mai mult exercițiu, puterea ta de a simți lucrurile crește exponențial. Intuiția este o calitate care se poate dezvolta.

Primul indiciu: simți

Un om care urmează să producă schimbări importante în modul tău de a fi și de a înțelege lumea îți atrage atenția de la început. Sub o formă sau alta. Nu știi exact ce te atrage la el, dar continui să te apropii.

Al doilea indiciu: reciprocitatea

Când cineva intră în viața ta ca să rămână, indiferent de conținutul relației, există reciprocitate. De la început. S-ar putea ca unul dintre voi să nu fie totuși de prima dată conștient de atracția care există la nivel energetic. Devine însă tot mai conștient pe parcurs. Reciprocitatea este întotdeauna un simptom al unei relații-cheie.

Al treilea indiciu: deschiderea și comunicarea libera

Sunt alte două lucruri care se întâmplă firesc cu un om important în viața ta. Iar ele vin, de regulă, încă din primele minute de interacțiune. Faptul că te simți în largul tău cu acest om pe care l-ai cunoscut de doar cinci minute este un indiciu că sunteți pe aceeași frecvență.

Al patrulea indiciu: sentimentul de familiaritate

Este un loc în care nu ai mai fost niciodată, dar unde simți că te-ai întors. Asta este senzația când dai ochii cu acest om. Sentimentul este de cele mai multe ori reciproc din primele momente de contact vizual. Din nou, este posibil ca unul dintre voi să nu recunoască senzația din prima. Fiecare are ritmul lui de procesare și conștientizare a sentimentelor.

Al cincilea indiciu: contactul vizual

Este unul dintre primele indicii care te anunță că ai întâlnit pe cineva care își va pune amprenta într-un fel sau altul în viața ta. Contactul vizual prelung amplifică sentimentul de familiaritate și confort. Chiar și la nivel inconștient. Sigur, există cazuri în care contactul vizual este susținut de două persoane cu scopuri bine definite, care nu implică în mod obligatoriu sentimente profunde. Totuși, când nu este intenționat, primul contact vizual spune multe despre doi oameni. Poate fi plin sau poate fi gol. Poate să aprindă ceva în interior sau poate să treacă neobservat. Iar tu simți asta.

Oamenii sunt resurse bogate pentru oameni. Fiecare dintre noi în moduri diferite. Însă un om care intră în viața ta ca să rămână are puterea să producă transformări, să-ți aducă lumina și să te ajute să crești. Prin felul lui de a fi sau prin natura relației.

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

2 Comments

Leave a Comment