A dori înseamnă a fi vulnerabil. Și este OK.

A-ți da voie să construiești visuri, să setezi intenții sau să dorești cu toată ființa ta anumite lucruri este un act de curaj. Presupune deschidere și vulnerabilitate. S-ar putea ca ele să se concretizeze întocmai sau este posibil ca Universul să aibă planuri diferite pentru tine.

A-ți deschide inima către necunoscut

Tu ai capacitatea de a atrage lucrurile asupra cărora îți focalizezi atenția și energia, dar în joc sunt multe forțe subtile aflate deja în mișcare, aspecte complexe care rămân ascunse în spatele cortinei.
Există tendințe și forțe de acțiuni asupra cărora nu deții controlul. De aceea, a-ți deschide inima către ceva nemanifestat încă în planul fizic înseamnă a-ți da voie să fii vulnerabil. A avea încredere într-un acord celest din care și tu faci parte.

Schimbările și transformările antrenate în proces

Indiferent de măsura în care intențiile tale conștiente se aliniază la ceea ce nu cunoști și la planul divin, celebrează energia oricărei dorințe. Chiar și atunci când lucrurile iau alt curs decât cel pe care îl aveai în minte, puterea de motivare și mobilizare a unui vis este imensă, pentru că ramificațiile sunt dincolo de imaginația ta.

Pornind de la o dorință arzătoare, schimbările și transformările antrenate în proces te conduc întotdeauna către următoarea cea mai bună versiune a ta.

Universul activează energii, ajutoare și trasee nebănuite

Evoluția nu este întotdeauna simplă și predictibilă. Întunericul, confuzia, disconfortul și suferința fac uneori parte din drumul pe care îl parcurgi atunci când te dezvolți și ajungi pe teritorii mai înalte. De aceea, a dori cu întreaga ființă și a te deschide în totalitate acestei energiifără să fugi de ea, să o grăbești sau să o controlezi în vreun fel – este un act de cutezanță și încredere.

Dă-i voie să te ghideze, dincolo de ceea ce crezi că ar trebui sau nu să se întâmple pentru ca tu să ajungi acolo unde îți dorești. Universul activează energii, ajutoare și trasee nebănuite. Totul este o chestiune de claritate interioară, timp și aliniere la sincronizarea divină.

Îndrăgostirea înseamnă magie

A dori un om cu fiecare celulă din tine, fiecare respirație și pas pe care îl faci prin viață reprezintă una dintre cele mai puternice energii din Univers. A fi dorit în aceeași măsură de aceeași persoană înseamnă transformarea imposibilului în posibil. Alchimie. Reorganizare. Magie. Nu pentru că veți forța lucrurile să se întâmple, ci pentru că amândoi sunteți deschiși, absorbiți și ghidați de energia potrivirii naturale care există între voi și a îndrăgostirii.

Ești pregătit pentru schimbări?

Atunci când pășești cu încredere în vibrația lucrului pe care ți-l dorești, tu îți activezi lumina, charisma și puterea interioară, astfel încât respectiva experiență să fie atrasă către tine. Ca și cum îi deschizi ușa și o inviți în viața ta, spunându-i că ești pregătit pentru ea și schimbările pe care le implică.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional.

Leave a Comment