Acolo unde există atracție reciprocă puternică, magia se produce

Cand doi oameni își doresc să fie împreună, ajung împreună. În ciuda diferențelor sau a dificultăților, cât timp ei continuă să se atragă cu intensitate la nivel energetic, apropierea fizică este inevitabilă.

O consecință naturală.

Nimic nu este mai puternic decât o femeie îndrăgostită de un bărbat care o vrea cu toată ființa lui și pe care o alege pe toate nivelurile.  Se creează o legătură care rămâne indiferent de circumstanțe și care continuă să se concretizeze sub o formă sau alta.

Nu există nu pot, nu știu, e complicat. Nu pentru mult timp oricum. Există doar potrivire și o dorință reciprocă de a fi împreună. 

Ce altceva din exterior poate fi mai puternic decât motivația din interior? Când vrei ceva cu adevărat, alegi, acționezi, ai răbdare, lucrezi în direcția dorită și cumva, lucrurile se întâmplă.  

Blocajele, analizatul în exces, teama de deschidere, motivele sau chiar impedimentele repetate din exterior, toate transmit un mesaj: unul dintre parteneri nu l-a ales pe celălalt. Și uneori, fără să-și dea seama, niciunul dintre ei nu a făcut cu adevărat alegerea.

Rațiunea nu învinge planul emoțional. Niciodată.  Îl poate domina o perioadă,  atât. După care drumul devine clar. Știi ce vrei.

Oricâte dificultăți ar fi, când ești cu adevărat îndrăgostit și îți dorești să explorezi o relație sau o viață împreună cu cineva, o știi în sufletul tău și faci tot posibilul să se împlinească. 

Pași constanți, curiozitatea de a-l cunoaște pe celălalt, comunicare și disponibilitate. Când vin din ambele părți, acei oameni continuă să curgă unul spre celălalt și să construiască împreună. Altfel, în lipsa unui angajament autentic și susținut, rațiunea preia controlul folosindu-se de diferite motive mai mult sau mai puțin logice. Dar acolo unde există conexiune profundă, atracție reciprocă puternică și deschidere din ambele sensuri, magia se produce. Restul sunt detalii.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

2 Comments

  • dan

    April 29, 04 2019 09:53:43

    fffff bun articolul, este asa cum e in viata…..

  • Lucia Breaz

    February 27, 02 2017 07:32:28

    Super articol ! Exact ca in realiate !

Leave a Comment